Neyse þu veya bu ben 4.69 u yýllardýr bekliyordum.[emoji41]
Neyse þu veya bu ben 4.69 u yýllardýr bekliyordum.[emoji41]
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
EW analizinde tabii ki herkesin bakýþý farklý olabilir, dalgalarýn ismi süresi baþlangýç noktalarý tipi kýsaca her þeyi kiþiden kiþiye deðiþebilir. Hiç bir teknik analizin standardý yoktur. Bir EW analizini (veya herhangi bir teknik analizi) 20 farklý EW'ciye (teknik analiste) göstermeye kalksanýz muhtemelen 20 farklý yorum alýrsýnýz.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yarýn havalar ýsýnýyor bu oldukça olumlu geliþme. Tüm kuzey yarým küre ilkbahar etkisini görmeye baþlayacak. Bunu es geçmeyin.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Arkadaþ o kadar eksiden sonra bir küçük tepki ver.S&p vadeli yine kýrmýzý açýldý. Donlarina kadar satacaklar sanki.
Kontratlarin süresi doluyormus, ödeme yapmak için satýþ yapýyorlarmýþ. Kaç kere dedik lazým olan parayla girmeyin þuraya, ortalýk toz duman oluyor diye![]()
Klasik teknik analizde yüzlerce formasyon var, bazýlarýna göre de binlerce. Ama Türklere gelince teknik analizde tek 1 formasyon en ön plandadýr: fincan kulp formasyonu. Türkler için her þey fincan kulp gibi gözükür teknik analizde.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri