Bu arada korona yasaklansin deyip deyip de su topikte en fazla korona yazan benmisim. Tam 748 mesaj!
Ne yapayim, ortalik karismadan konuyu cevirmek gerekiyordu, aklima o geliverdi hemen elimi yikarken!
Bu arada korona yasaklansin deyip deyip de su topikte en fazla korona yazan benmisim. Tam 748 mesaj!
Ne yapayim, ortalik karismadan konuyu cevirmek gerekiyordu, aklima o geliverdi hemen elimi yikarken!
bu dow niye çöküyor.
bir iki gün stabili yok mu
iyice yavþadý
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ekrandaki verilerden tek yeþil olaný dolar endeksi.Geri kalan borsalar koyu kýrmýzý.
Dow.un Çökmesine bu corona bey sebeb bana göre.
Ýþlerin çýðrýndan çýkmasýndan korkanlar satýyor olabilir.
Sabah koydum yaziyi. Sonbaharda tekrar gelebilirmis. O baski yapti.
Shutdown'in ne kadar surecegi bilinmiyor. Trump ayrica cok zor 2 haftaya hazir olun dedi.
Þöyle DSÖ covid için bir ilaç açýklamasý yapsa da þahlansak ne olurdu ama
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biz bu virüsü ilk gün gördük, gemide kamarada farelerin yanýnda gördük, canlý canlý video seslerinde gördük, 302 liradan gram altýn aldýk. Almadýk mý, aldýk. Yazmadýk mý yazdýk. Sonra dedik ki (halkbank son topiðinde son yazým) bu endeks düþerse Halkbanka acýrlar mý diye sorduk, sormadýk mý.
Ama iþ de garibanlýðýn caný çýksýn, o günlerde elimizden tutan olmadý, yoksa uyarýrdýk herkesi.
Sakal býrakacaðým sözüm dinlensin diye, denedim olmadý, beyazlar fazla, hemen korkudan kestim.
Gram altýnda dursaydýk, 60 günde 302 liradan 343 liraya gelmiþti. Temiz mis gibi izliyorduk.
Dayak bile nasiple olurmuþ demeleri bundan.
Yer Ýmleri