Kafe Trend de kalitelidir. Su Halk Bankasi mendeburuna bulasma diye o kadar uyarmislardi orda.
Epeyce de var þu an baþlýkta, bu karikatürü kayýt edeyim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
kitapci yeter yahu. Jedi'nin isin kiliclarini biliyorum haberin olsun. Laiklikten ne demek istedigimizi anla, butun dunya birakti devlet isine din isilerinin karistirilmasi 3-5 bedevi ulkesi haricinde. + Indonezya, Malezya, Pakistan... kullusunu toplasan insanligia zerre kadar faydasi olmamis yerler.
günlerdir en üst düzeyde sokaða çýkma yasaðý uygulamayacaðýz diye millete söz verin.
hatta trolleþin
sokaða çýkma yasaðý isteyenleri darbe sever olarak hain gözüyle ötekileþtirin.
millet size güvensin hazýrlýk yapmasýn.
sonra cuma saat 22 de her zamanki gibi milleti bilgilendirmeden çýkma yasaðýuygulayýn.
hiç olmazsa hatay valisine söyleseydiniz o televizyondan milleti bilgilendirse idi.
sonra millet fýrýnlara koþturunca halk suçlu olsun.
bu halktan oy alýnca iyiydi ama
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bunlarýn sandýða gidecek dermaný mý kaldý
Ýstanbul'u kaybetti olmaz saymýyorum dedi bu sefer 800 bini tek tek saydý. Bugün olsun en az 1,2 Milyon fark olur..
Kanal Ýstanbul için hadi yapsana referandum yemiyor mu?
Sözün Özü; Nüfusun %50'sinin yaþadýðý ilk 3 þehir sende deðil, diðer en önemli 5 þehrin 2'sini daha farklý kaybetmiþsin..Ýktidar olabilir misin allah aþkýna?
Maalesef kasayý boþalttýklarý için 3 yýl daha ne yaparlarsa yapsýnlar eyvallah diyeceðiz ama 3 yýl sonrasý olmayacak..Hýrçýnlýklarý, kavgalarý, devletin içini boþaltmalarý bu yüzden..
Yer Ýmleri