Banka satilmaz, ekonomiyi fonluyor, kullanilyor. O ihtimal uzerinde dusunmeye gerek yok.
Banka satilmaz, ekonomiyi fonluyor, kullanilyor. O ihtimal uzerinde dusunmeye gerek yok.
Bugun dolar aşşağı petrol yukarı yarın pozitif açılış beklerim inşallah.Halkbankın iştirak satışından yüklü para kazanması tabiki iyi haber ama bunun değerlendirimesini pala yapar.Yani büyük para babaları.Biz küçük yatırımcılar koca tırı ittir ittir kımıldatamayız.Solda sıfır gibiyiz.
Batılı ülke fon ve yatırımcılarının Türkiyeye bakışı değişirse yani gerçek yabancı yatırıma gelirse Bankalara holdinglere gelir tırışka hisselere değil.Gelirmi derseniz mevcut denklemde zor ama bu denklem her an değişebilir ABD ile kapsamlı anlaşma olursa gelir bence.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
secbul nun viop aleminde çok adamı var.
onları ucuz napolyon kiraz vaadiyle kandırıyor.
senin de reha gaya n var ya
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hala gululuyorum olaya. Yaban arilari gibi geldiler soktularSu Yildiz da gercekten komik.
Vay demek secbul vioptan adam getiriyor ha. Nerden bulmus bu musibeti.
Yok Reha ile British'i ben cagirmadim. kitapci ortaligi karistiriyor hep ordan gormuslerdir. Onlarin yazilarndan ben cok yararlandim, Cafe Trend gercekten iyidir. Cok soylemislerdi su Halkbank batagina bulasma diye vaktinde.
Ortak bana geçenlerde niye petkim de aracı kurumu şikayet ettiğimi sormuştun. 5 gün sonra yapı kredide işlem yapan dallamanın birine bastılar cezayı. Herifçi oğlu 650 milyon liralık işlem yapmış petkim de. Tahtayı manipüle etmiş. Belki tesadüftür ama onlarca kişi benden sonra şikayet işine girdi. Petkim barsaklarını temizliyor 🙄 Hulkta olay çok daha vahim. Kim hırsız kim arsız belli değil, tez zamanda kurtulmak dileğiyle.
Hocam hiç belli olmaz. Sana bi senaryo : Halkb. Amerikadan kuyruğu kurtarır. İş bankası hazineye devredilir. İki banka birleşir adı da Halkiş bankası olur... Al sana koskoca devasa banka... ye ye bitmez artık. Karşı taraf dava açsa bile bankalar birleşmiştir artık içinden çıkılamaz hal almıştır. Neticede ikisini de Atatürk kurdu derler. Olur mu? Olur. Niye olmasın. Neler gördük neler biz. 👋
Bu hissede bu forumda benim gibi yıllardır yazan var niye.Çünkü yıllardır yatırımcısı perişan.Hiç satış fırsatı vermiyor.Banka büyüsede hisse değer kaybediyor.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri