korkutma amacýyla olabilir.
bide çok zaman var.taþýma maliyeti uzamasýn diye olabülür
korkutma amacýyla olabilir.
bide çok zaman var.taþýma maliyeti uzamasýn diye olabülür
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Arkadaþlar Fuzuli gaza ve panik etmeyiniz malýnýzý elinizden alýrlar . Dow, BIST haftalýk günlük grafik lerini bir inceleyin ordaki ayrýntýlarý görürsünüz endeks lerin nasýl hareket ettiklerini.....
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s.a KIZILDAÐ hocam
dolarda 7 yi aþýrmýþsýn.
bizans surlarýnda gedik açýlmýþ
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Aleykümselam. Dolarý merkez bankasý ayarlýyor. Çok ilginç ama böyle. O yüzen organik bir rakam deðil. Ay bitti kur 7 lira yapýldý. Piyasa kapandýðý zamanlarda merkez bankasý müdehale etmedi. Valla büyük bir paradoks var, dünya dolarla doluyor bizde yok. Biz s400 için beyanat veriyoruz. Virüs Ýçin bu kadar konuþmadýk ama s400 için geri adým atýlmýyor. Kurun 7 lira olup olmadýðý Pazartesi dokuz da bankalar açýldýðýnda daha net görülür. Senet taþýmama sürecine devam ediyoruz. Dolar da 6,98-7 7,040 gibi garip rakamlarla yön bulmaya çalýþýyoruz. Negatif uyumsuzluk var bu swap gelmezse bence durumlar iyi deðil
SPK 24. sayılı maddesi şöyle değişti. önemli nitelikli işlem açıklandığı gün sahip olanlar ayrılma hakkına sahiptir! Ayrılma hakkı Kurulca belirlenecek esaslara göre adil bir bedel üzerinden!! belirlenir.
Sosyal medyada,bir ekonomist yukarıdaki haberi paylaşmış.takipcileri ,halkbank ve vakıfbank ilgili olabilir mi?diye sormuşlar.senin düşüncen nedir 666
Sise'den bahsediyor huseyin. 25 Subatta cikti kanun.
Yer Ýmleri