Þimdi tekrar sordum, doðru anlaþmalarý varmýþ sadece uzun uçuþlarda yemek seçeneði sunuyorlarmýþ, artýk þef bulunmuyormus. Özür.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi tekrar sordum, doðru anlaþmalarý varmýþ sadece uzun uçuþlarda yemek seçeneði sunuyorlarmýþ, artýk þef bulunmuyormus. Özür.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
saðlýk bakaný açýklamýþ kadar oldu ..akla düþtü birkere
bugün dün mal almadým ..þeytan dürttü defalarca ..nitekim düþündüðüm oldu
Bugün tepkisi mal çak içinmiþ
Bu tarz düþüþlerde dönüþler.
1. Boþluklu ekþi açýp günü artý kapatarak.
2. Gün içinde ciddi satýþ yiyip %3-4 daha sonra dönüp artý kapatarak oluyor. Henüz böyle bir þey olmadý.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Trump paket açýklayamadý. Fed her an ani bir hamle yapabilir bence. Virüs olsaydý bu kadar rahat açýklama yapamazlardý. Virüs yok ama manüplasyon var. Dün bugün toplam 2900 lot tüy kopardým. Artýk hareketsiz olmayacak. Citinin satýþý biraz göstermelik olmuþ.
ne çektiysek jölelilerden çektik.
birdi iki oldu
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Saðlýk Bakaný Koca, okullarýn tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eðitim Bakanlýðýyla önümüzdeki günlerde görüþüleceðini bildirdi
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, okullarýn tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eðitim Bakanlýðýyla önümüzdeki günlerde görüþüleceðini açýkladý.
Koca, "(Týbbi kongreler) Uluslararasý yasak ama ulusal olan, uluslararasý katýlýmý olmayan kongrelerle ilgili 'Sayýca kaç kiþiye kadar sýnýrlamalýyýz?' konusunu Bilim Kuruluyla tartýþacaðýz. Bunu önümüzdeki 1-2 gün içinde açýklamýþ oluruz" ifadelerini kullandý.Koca, "Kamu personelinin zorunlu olmadýkça yurt dýþýna çýkmamasý için genelge yayýnlanacak" þeklinde konuþtu.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri