Yeni virüsün adý kod 1929 mu
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni virüsün adý kod 1929 mu
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Komþularda, özellikle iranda virus yayýlýrken bizde de ortaya çýkmasý an meselesi, saðlýk bakaný da önceki gün birkaç güne bize de gelebilir diyerek bunun yolunu yaptý. Cuma piyasalar kapandýktan sonra ilk vakalarýn haberi düþebilir, akýllý bir virüs olduðundan cuma akþamýný bekler
O kadar beklemezse de açýklandýðýnda yine borsada bir satýþ dalgasý yeriz, özellikle turizm hisseleri etkilenir.
Yeterince bela yok ya baþýmýzda o nedenle yazdým bunu da aklýmýzda tutalým.
Piyasalar süper dalgalý, alsat iþleri için çok uygun. Dün dow yemiþ kafaya tersköþe yaptý herkesi bugün bizde de çarparlar.
Herkese iyi kazançlar.
Sayýn Pilavlý ya katýlýyorum. ama 25 bin puan iki günde mal satan adam bu haberi seans içi kullanýr. Gürcü ve Azeri kapýlarý açýk, kuyruk rizeye kadar devam ediyor, her gün 2 týr malým gidiyor, azerbaycan'a, türkmen týrlarýda irandan gidemiyor, hopaya yöneliyor. oradan bir haber gelirse kötü, gürcü ve azeri kapýlarýnýn kapanmasý bize çok zarar verir, umarým böyle sacma bir iþ yapýlmaz. irana uçak kalkmamasý önemli deðil. onun etkisinin 3000 çarpan katý bu kapýdaki ticarette var. yinede iran virüsü ilginç oldu, halk yerine burjuva denilen kesim virüsü kaptý. 23 vekil ciddi bir rakam, parlemento düþecek kadar ciddi.
Þahna, galatasarayýn falcao için güzel videolar vardý, onlardan birinde falcao için gizli santrafor deniyordu, maclara çýkmadýðý için gizli. Bu bizim virüsde gizli olandan, evet 1929 gizli bir virüs. Cafede vob topiði gibi dedikodu yerine biraz tarih, biraz çoðrafya gidiyoruz iþde, önümüzde bunlarý tamamlayacak felsefe ve psikoloji alanlarýna gireceðiz. amaç dedikodudan uzak kalmak.
111 bin diyoruz, endeks 110,959 açýyor, mutlak saadet yok. diken üstünde deðilde kazýk üstünde durmak gibi bir þey bu.
Pegasus dün konsolide kar açýkladý 1,3 milyar tl, eski para ile 1 katrilyon. 54 lira ile %2 eksi gördü, param yok olsaydý alýrmýydýn, valla az az alýrdým. adamýn dün defter deðeri 1,20, bugün 1,06 oldu.
Yer Ýmleri