Kardeþ Senin ne yapacaðýný bilemediðin bir desteðe ihtiyaç duyduðun an hiç olmadý mý? Sorularýmý baþ ütüleme olarak yorumluyorsun gerçekten þu an çok desteðe ihtiyacým var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tgt, olaylar malum. Karýþýk. Daha çok karýþabilir, dün gibi deðil daha çok korku olduðunda mal alýnýr ama bunu görmek zor bu en kötümü daha kötü var mý. Endeks için 94-96 olasý davaya 20 gün kaldý osisa nýn söylediði gibi deðersiz girmek mi isteyecek piyasa deðeri için. Bilmek zor
Tamam da herkesin durumu farkli. Bazisi hisseyi tasiyabilir, bazisinin odemesi vardir, bazisi kredili almistir. Bazisi kisa dusunuyordur, bazisi uzun. Bazisi tum portfoyu gommustur, bazisi bir kismiyla almistir.
Biz nasil bir tavisye verelim. 2 senedir bizim elimizde patlamis zaten. Birsey biliyor olsak kendimize faydamiz olurdu! Bu acidan da bak.
Ben sahsen 90 sentten bu hisseyi satmam. Net. En kotu zamanlarda 80 sentten dondu 2 kere. Ama ortada global kriz, korona, apocalypse donuyor, bilmek mumkun degil ne olacagini. Bir hisse bu kadar rahatsiz ediyorsa insani, borsada olmamak en guzeli. Sagligini bozacaksa anlami yok.
Rusya %13 eksi deðerde iþlem görüyor. Bu fiyatlar ile Lübnan sonrasý ihlas önce Ýran’a gelecek gibi.
Psikolojim bozuldu. Elimde ihlas vardý 50 kuruþtan, yayla vardý 93 maliyetten, halkgyo 93 kuruþtan, hepsini feda ettim. 6.50 den ilk aldým. 5.85 e maliyet düþürdüm. Ama tüm portföy ve 112 bin lazým olan parayla girmiþ buldum kendimi. 7.47 den satamadým. Þimdi yine satamýyorum þaþýrttý beni bu en ucuz dediðim hisse borsaya tiksindirdi. Bir destek arýyorum lütfen beni yanlýþ anlamayýn. Tüm portföy girmiþ buldum kendi mi...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri