Ara tatil öne alýndý okullar tatil
Ara tatil öne alýndý okullar tatil
Bitki doktoru aciklama yapyi. Sirketin arkasindayiz 200 milyon tl li kalim yapicaz dedi
Yarýn 4.50 açacak gibi duruyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Trump neden konuþmuyor Ya seçimi kaybedecek nerdeyse neden müdahale yok Th kardeþ cevap lütfen
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben þahsen yatýrým tavsiyesi olmamak kaydýyla stratejimi söyleyim : Aðýrlýk Halkb olmak üzere dün de Ekgyo,Thy,Tskb,Krdmd,Edip,Escom ekledim heybeye. Al sat veya sat al yapmayý düþünmüyorum bana göre deðil; lot azaltip zararini gördüm.Bu yüzden alýp üstüne yattým.Bunlar da batarsa zaten çok þey batmýþ demektir.Þu an piyasalar olmeyecekse depresyonda.Depresyonda olan biri bu durumdan hiç çýkamayacaðýný düþünür. Her þey karamsar görünüyor þimdi o yüzden. Ben zararýna satmayý býraktým þirketler batmadigi sürece.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tramp neden konuþmuyor güzel soru, yazmak Ýçin girdim soru zaten hazýrmýþ. Trump virüs iþinde neler söyledi bir bir hatýrlýyoruz. Dün Avrupa uçuþ yasaðý tüy dikti, hemde büyük boy. Abd Avrupa denk kýtalar. Bu yasaðý bilerek yaptý. Secbulun dediði gibi adamlar kredide teminatta kaldý ons bozuyor. Yani nasýl bir kilitlenme varsa bu olay ons altýný yüzde 4 düþürebiliyor. Özetle bu uçuþ yasaðý bence bilerek yapýldý bunun koruma ile alakasý yok. O halde çok þey bir plan dahilinde. Seçenek þunlar, dönüþ yok hedef 1929, çok hýzlý ayný indiði gibi dönüþ. (Bir trent eþliðinde kademeli geri dönüþ þýkký bu tramp konusuna göre seçeneklerde yok. ) kim söyledi o sözü Socrates mi, olmak yada olmamak.
Yer Ýmleri