.
.
Sn TH beðenmese de bu analiz EW dir...4.69 hesaplamýþtým ..Sn 666 ya aylar önce EN TEPE noktasý datalarýný sormuþtum..Sað olsun beni listeye de sokmuþtu... SAHÝ O liste nerede... ? Hani sn Secbul un nereden çýktý o sorusu üzerine...Aylar önce...
.
.
Sn TH beðenmese de bu analiz EW dir...4.69 hesaplamýþtým ..Sn 666 ya aylar önce EN TEPE noktasý datalarýný sormuþtum..Sað olsun beni listeye de sokmuþtu... SAHÝ O liste nerede... ? Hani sn Secbul un nereden çýktý o sorusu üzerine...Aylar önce...
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Sn Secbul uzun vade ne düþünüyorsun tekrar 8-10 usd görme þansý var mý?Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
JP Morgan kendi bankalari. Burda bir ABD mahkemesi TC Devletini yargiliyor, ne olursa olsun. HA'nin davasi gibi degil. Rencide edici bir durum. Bizimkilerde de omurga yok, yaladilar hemen ABD'nin seyini.
Ahahaha tabiki ben arþivledim...
https://archive.fo/Bf22O
tarih 3 Mayýs 2019... Saat 15.25 miþ..
.
.
Sn 666 teþekkürler..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
ABD borsalarý silkeleme üstüne silkeleme yaptýktan sonra artýk vitese geçti, %5 gibi artýdalar, yarýn güzel bir gün olacak BÝST'te þöyle bol yeþilli filan
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
5 sene once koydugum yazidan garez mi tuttu ya secbul!
Yer Ýmleri