Üstadlar ya bu borsayý bir anda alacaklar herkes bakýp kalacak yada bir anda satacaklar biz yine bakýp kalacaðýz baþka þýkký kalmadý.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Üstadlar ya bu borsayý bir anda alacaklar herkes bakýp kalacak yada bir anda satacaklar biz yine bakýp kalacaðýz baþka þýkký kalmadý.
virüs yada borsa deðerleri korkutmuyor, bugünden sonraki ticaret nasýl olacak konu bu. bakýnýz REÝS ön konuþmasýnda biz üreten bir devletiz, avrupa bizden mal alacak dedi. yada buna benzer bir cümle kurdu, bence doðru deðil, bugün öncelik bu olmamalý. dünya aksayan ticarete bir yöntem bulacak. dördüncü kez yazýyorum, senet satýp makarna alma dönemi içindeyiz, küçük yatýrýmcý birini kýrmýzý birini yeþil gördükce bu geçiþi yapacak, ondan sonra borsalar yukarý gider.
666 ex ortak sesin soluðun çýkmýyor saðlýðýn afiyetin yerindedir inþallah![]()
Tarihe bir not düþelim. 5.22 dem 58 kademe zararýna 50 bin hissemi Halkbank almadý yine satamadýk... inþaallah þu mahkeme sonucu 9.20 den kapanýþ yaparak 9.22 den de almadý diye yazmak nasip olur
napsýn reis makarna bulgur mu daðýtsýn.kýtlýk krizi yok ki
çoðu þirket devlete geçecek bu kriz sonrasý.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
geçen yýl krizde millet yemeden gezmeden kesmediydi.
en canlý sektördü.
þimdi mekanlarda yeller esiyor.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Þu virüsü atlatana kadar 5 üstünde kalsýn yeter psikolojik sýnýr altýna inmeyelim
31 martta mahkeme olmasa satýp gideceðim o kadar býktýrdý. Mahkeme olumlu olursa belki piyasa deðerine gelir de rahatlarýz batýk seviyeden çýkarýz tek ümidim o. Dediðin gibi o zaman kadar buralarda gezse yetecek...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri