Bu trade yapan robot islemleri kapatilmadan borsa isi zor,
Onlar hisse 3 lira 5 liraya bakmiyor ucuzmuþ pahalýymis oda onemli degil, ne kar etti gun sonu bu onemli
Alici olmadigi icin suan durum bu.
Bu trade yapan robot islemleri kapatilmadan borsa isi zor,
Onlar hisse 3 lira 5 liraya bakmiyor ucuzmuþ pahalýymis oda onemli degil, ne kar etti gun sonu bu onemli
Alici olmadigi icin suan durum bu.
Diðer hisseleri satýp full hulk a girmek çýlgýnlýk mý olur??
(30 hisseleri diðerleri )
halim selim bir þekilde 4,70 gibi ikili dip daha saðlam alým yeri olabilir mi, ama sert yukarý yada aþaðý hareket için bir þey söylemek zor. Þuan tek doðru sektör farký olarak görüyorum. Pahalý bim daha pahalý oldu, yada Migros güzel hareketler yapýyor, yani sektör önemli.
25 den PEGÝ 50 lot-50 lot þeklinde alým yapmayý 65 lirada Tüpraþ düþünüyorum. PEGÝ devasa ana trendin altýnda 3-5 kademe ile. Orayý kýrsa bile bir süre sonra geri gelecektir.
Osisa kardeþ 97 yýlýnda ilk senedimi aldým arkasýndan Rusya krizi atlattým. Gerisini zaten biliyorsun. Tl bazýnda çok büyük para Ýle ayrýldým. Ama altýn bazýnda elde var ayný altýn oldu. Çünkü 500 gram altýn bozdurmuþtum 2003 yalýnda 530 gram altýn alabildim. Stresim kar kaldý. Bu kadar yeter sanýrsam.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://www.amerikaninsesi.com/a/cor...i/5334385.html
Esnafýn hali harap ..sirkeci .. herzaman iðne atsan yere düþmeyecek yerlerden biri istanbul’da
Yalnýz dikkatimi çeken bu haliyle bile aslýnda risk corona açýsýndan ..yani esnaf iþine gitmek zorunda
Ýþi olan dýþarý çýkmak zorunda ..bu zorunluklar bu meretin yayýlmasýna sebep oluyor birazda
Yer Ýmleri