Daha kaça kadar düþer ? 3 liralar bana göre uygun. ne dersiniz ? anket mi yapsak.
Daha kaça kadar düþer ? 3 liralar bana göre uygun. ne dersiniz ? anket mi yapsak.
arkadaþlar öðrendiðim bilgiler iç açýcý deðil size söyliyeyim. ben bunlarý duyuyorsam o koskoca yatýrým firmalarýný ve sahipleri neler duyuyordur. konu halktan saklanýyor. bende halka yazayým dedim ama halkcafe sanýrým halkbankýn yanlýþ yere yazdým.
Teþekkürler. Þahsi fikrim ABD ile olan iliþkilerde baðlý olarak, HALKB için %5 aþaðý riski göze alarak bu seviyelerden en az 1/3 hisse alýmý yapýlabilir. 0,70 cent yabancýlar için uygun fiyat ve eðer takaslarý incelerseniz 43 ün altýna inmemekte direndiðini göreceksiniz. Ayrýca bugün bankadan geri alým süprizi bekliyorum.
Not: Yatýrým tavsiyesi içermez
2 gün önce üye olup, duyumlarýnýzý yazacaksanýz hiç yazmayýn daha iyi.
Burada duyumlardan çok, kaynaðýndan alýntýyla haber paylaþýlýyor.
Deðerli duyumlarýnýz size kalsýn. Yorumunuz varsa, size aitse buyrun paylaþýn.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kiþisel görüþüme göre borsadan 2 yýl bir þey beklemeyin. halkbank 7,4 den düþerken borsalar zirvedeydi. borsalar öyle 2 günde toparlamaz. zamanla olur. corona konusu düzelecek, ekonomi rayýna oturacak, dava geliþme gösterecek ölme eþþeðim ölme. arada baþka krizlerde atlatýrýz ben size diyim. idlib vardý birde o ne oldu.
Yer Ýmleri