Hükümet nakit olarak halka destek vermekten çok uzak. bir çok yükü bankalarýn omzuna yükledi geriye çekildi.
Hükümet nakit olarak halka destek vermekten çok uzak. bir çok yükü bankalarýn omzuna yükledi geriye çekildi.
Olmayinca olmuyor maalesef hisseyi zararina satmistim.Cuma gunu uygun endekste uygun rakamdan tekrar girdim. Sonuc ortada.Hisse darbe yedi.Bazen kismetten otesi olmuyor.Bu hissede bir ugursuzluk var sanki.
Þimdi tepki vermezse düþerken yine ilk sýrada olacak yahu þimdi çýk düþerken tekrar gelirsin yahu 5.00 mumla aratacaklar yazýk
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bankalarin virusu sirtlanacagi biliniyor zaten, o yuzden o kadar indiler. Dolar grafigini koydum. Burdan hisse satan uzulur ileride. Tabi ki dibin dibi vardir, 80 sentin de altina kaydi.. ama virus gececekse bankalar da toparlayacak. Cok fazla para girecek ileride dunya bankalarina. Konjekture gore girip cikiyorsan kazanmak zor maalesef, ilerde olacaklar fiyatlaniyor cunku.
Oteki bankalar batabilir ama bunun arkasinda devlet var. Adi zaten Turkiye Halk Bankasi. "H" harfinde aratirsan bulamazsin KAP'ta mesela. "TC" harfine bakacaksin. Ben cok aradim bulamadim. Halk Sigorta var, Halk Kiralama var, HATEK falan var, ama bir turlu jeton dusmemisti nerde nerde derken.
Bir de SAHOL var. Onu da "S"de aratmayacaksin. Haci Sabanci Holding, yani "H"ye koymuslar.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Yer Ýmleri