Ayný iþi yapmýþýz. Ben de 2018 yazýnda yaptýðým iþi yaptým. O zaman da 4.12 den almýþtým Ýþ C leri. 6.1 milyar TL. karýn üzerinde oturuyor ÝÞC. Orada beklentim þiþe grubunun holdingleþerek satýlmasý olabilir. Ýþ C nin bu düþük fiatlarla deðeri 3. 3 milyar dolar. 1.5 milyar dolar þiþe deðeri. Sigortasý, Gayrimenkulu vs. ..Orada baský ve planlarda baþka. Þayet hazineye geçerse hisseler. Emekli sandýðý ile Hazine arasýnda, çoðunluðu saðlamak için toplama yarýþýna girerler diye düþündüm. Þu iþe bakýn aha hazineye devrediyorum , gelecek hafta hazýr diye diye yýllar geçti. Hisseyi yabancýlarýn ve kurtlarýn oyun sahasý haline getirdiler.ÝÞC ve Þiþe hisseleri, dolar bazlý 0.5 deðerine düþtü ki , tarihi dipleri yani...Bir de dolarýn deðer düþüþü hesaplanýrsa ; ABD enflasyonu ve FED bilançosu bazýnda , nasýl bitik fiatlar olduðu görülür. BOE, BOJ ve Çinli yarasa yiyicilerin bastýklarý düþünülürse. ADamlar limitsiz tahvil alýyoruz dediler. ...Yazýktýr ya. Ülke sermaye piyasalarýndan yükselir. Finans merkezi diye bina yapmakla deðil. Sorsan hisselerin fiatýný bile bilmezler, dýþ güçler vs. derler. Çok acý....
Son düzenleme : Ayan; 24-03-2020 saat: 20:34.
OSÝSA, iþbank halk gibi faiz oranýna takýlmadan hýzlý kredi veren bireysel kredi, 24 ay vade gibi, TL, buralarda mantýklý. Yani al sat için deðil, kalýcý olarak, diðer türlü kredi senete özel bir þey gelir yakar. Örneðin þuan birileri Bedelli açýklasa SPK tepki gösteremez. Bu havayoluda olur, karayoluda. Þuan 82-88 arasý, 92 üzerine kriz bitti demesi gerekir. Öyle bir þey görürsem bende bu yolu denerim. Çünkü dönüþ eþit olacak, her senet eþit mesafe düþtü, dönüþte yeni bilanco hareketelerine göre yeni hikayeler oluþacaktýr. Ama kurum kredisi hata yaptýrýr.
Endeks yarýn en az % 4🔺
bizimki de en az % 5 🔺
daha yukarý yapmazsa hatirim kalýr. Minimum rakamlar,üste de çýkabilir eyvallah.
Kiþisel ve hayali düþüncelerimdir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu Dunya Saglik Geyigini kim fonluyor merak ettim.
Bir gun virus yok.
Ikinci gun bilimsel yontemleri kullanmadam %3.7 olum orani.
Baska bir gun ameliyat yapan saglik personelini ilgilendiren, ama okuyan herkesi panikletecek olan "havada 3 saat kaliyor" aciklamasi...
Kim bunlarin ipini oynatiyor acaba.
Bill and Melinda Gates Foundation en buyuk bagis yapanmis geyige. Yarim milyar dolar.
Yildiztozu bu iki gunde duzelecek birsey degil, zafer sarhosluguna girmek icin daha erken. Kaybedilen zaman en az 1 sene. Koronanin sok etkisi de azalmaya baslamis olabilir. Sonucta insanlar koronayla yatip kalkiyor ta ne zamandir.
Ayrica ABD ile ayni degiliz, trilyonlarca dolar pompalaniyor oraya. Bize uc=bes soz ancak.
Yer Ýmleri