https://www.dw.com/tr/almanyan%C4%B1...B1p/a-52901804
ALmanlarýn 6 milyon maskesi kayýp ..vay vicdansýzlar ,o maskeler saðlýk personelini görev yaparken kullandýðý maskeler ayný zamanda
https://www.dw.com/tr/almanyan%C4%B1...B1p/a-52901804
ALmanlarýn 6 milyon maskesi kayýp ..vay vicdansýzlar ,o maskeler saðlýk personelini görev yaparken kullandýðý maskeler ayný zamanda
Bu kadar bekledikten sonra terk etme olmaz zaten. Batakliga saplanildi bir kere..
Butun ortaklari daha duyarli olmaya calisiyor oteki ortaklari incitmemek icin. Ama bankanin herseyi siyaset. Nasi siyaset yapilmasin. Bu arada ne oldu, ABD soyle devletimiz getirip diz cokturdu mu, salon salon ABD mahkemelerinde "kara para aklayicisi" diye dolastiriyor mu? Dolastiriyor. Omurgasi olmadan siyaseti yapanlar belli.
Iyi secbul, kimse yazmasin ama herkes kazansin.
Ülke liderlerinin iþi çok zor ,insanlarý eve kapatmakla ekonomiyi kapatma arasýnda hassas dengeyi bulmaða çalýþýyor
insanlar iþlerine gittiði sürece ,bu yangýn sönümlenmesi daha çok uzun sürecek
Amin ama demek istediðim yükseliþ trendi olur ise çoðu kiþi malda kalmaya dayanamaz bence.
Ýnsanda acýya katlanma resöptörü mevcut iken zevk alma ise kýsa sürelidir. Kiþi aþaðýdan satsa ve yükselmeye devam etse bu acýya bile katlanýr zamanýnda bende vardý der.
Kiþiye has deðil insana has bir özellik.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Þu andaki ülke liderleriyle bu dünya sorunu çözülemez. Daha sorumlu iliþkileri kuvvetli liderler lazým. Uluslarasý örgütler fiyasko. Global soruna ülkeler yalnýz kalýyor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Rahat rahat supermarket alisverisimi yaptim. Koronaya etkili olmasa bile bu maske, korona tasiyicilari yaklastirmiyor. Cil yavrusu gibi dagildirlar.
![]()
Bizde olsaydýn zopayý yemiþtin
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Günaydýn...
Bugün de boþluklu açýp yukarý gidersek çok olumlu bir geliþme olmadýðýný uzun vade için belirtmek isterim. Muhakkak geri dönüþü olacaktýr. Geçen bir yerde görmüþtüm Ýspanyol gribi nin grafiðini, bu corona ona benzerse gördüðümüz ilk dalga olabilir.
Halk mahkemesi iyi sonuçlanýrsa diðer bankalardan ilk anda pozitif ayrýþýrýz, corona nýn 2. dalgasý geldiðinde belki yine bu 4-5 li fiyatlarý dip yaparýz, eðer 2. dalga gelir ve bizim mahkeme hâlâ devam ediyorsa vay halimize olabilir.
Gerçek yükseliþ için daha zaman olabilir. Bu boþluklu yukselisleri oldum olasý sevmem.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Yer Ýmleri