Pegasus.un 82 uçaðýndan 7.si çalýþýyor
Pegasus CEO.su Mehmet Nane. corona virüsü salgýný nedeniyle 83 uçaktan sadece 7.sini kullandýklarýný açýkladý.
Asýl ben cevap vermiyorum günlerdir yazdýklarýna. Verirsem siyasi tartýþma cikar. Senin deðerlerin ayrý benim ayrý bir baþkasýnýn deðeri ayrý. Konu halkbankasý. Halkbankasý ile ilgili paylaþým yapýyor ve yapýlan paylaþýmlarý okuyoruz. Senin bu paylaþýmlarý yapacagin baþka topicler var. Ne cevabi vereceksin , küfür mu edeceksin. Saatlerce konuþarak anlasamiyacagimiz konularý burda 1-2 satýrla nasil konuþacaðýz. Siyasete gerek yok bu baþlýkta. Herkesin zararý çok. Millet burnundan soluyor. Halkbank ile ilgili ilk güzel haberi veren sen ol
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu kardeþim bir beklentin olmasa halkbankasýnsa olmazsýn. Benim beklentim þu dava. Ben bu davanin olumlu sonuclanacagini düþündüm ve yeniden girdim. Yoksa þu kredi ertelemelerine bende karþýyým. Bunlar siyasi konu deðil. Halkbankasini direk ilgilendiren konular. Halkbankasý ozelinde deðil genel olarak piyasada paniðe sebep olmaya çalýþanlar var. Bu para babalarý canlarý istese milyonlarin ölümünü umursamaz. Þu an operasyon var.
Yapýkredi 5.22 , merill 5.27 ortalama ile satýþlarý yapmýþlar. 1 aydýr hergun bu ikili 2-3 kademede alim satim yaparak dehþet para kazanýyorlar. Bir dur diyen yok. Gerçek bir alýcý gelse o da yok
Anladým ortak anladým. Allah gönlüne göre versin. Umarým istediðin seviyeye cýkar kaðýtlarýn. Düþmaným bile zarar etmesin bu arada.
Dipnot. bu sayfaya katýlmamýn sebebi burdaki arkadaþlarýn olgun ve aklý baþýnda yorum ve analiz yapmalarý.. diðer sayfalarda görüyorumki çoluk cocuk hayali olarak alýp satýyor dünyayý.
Yer Ýmleri