Para girmesi beklenecek bankalarda. Simdilik cok yuk dustu ustlerine. Bir IMF falan yardimi olursa fena fiseklerler. Bakalim para babalari kendi halklarina dagittiklari gibi bizlere de dagitacaklar mi birsey.
Para girmesi beklenecek bankalarda. Simdilik cok yuk dustu ustlerine. Bir IMF falan yardimi olursa fena fiseklerler. Bakalim para babalari kendi halklarina dagittiklari gibi bizlere de dagitacaklar mi birsey.
Garan ve THY ile endeks rakamýný ayarliyorlar bana göre, diðerleri figüran. Genele yayýlmýþ bir þey yok.
Davadan olumlu bir geliþme olsa bile gideceðimiz yer sýnýrlý.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Üstadlar hepinize selamlar. Þu cuma saatinde Rabbim hastalarýmýza acil þifalar versin. Hepimizi salý günü davanýn olumlu sonuçlanmasý Ýle tavan tavan 12 lere kadar gitmesi ile satalým mý ben zararsýz çýktým sesleri arasýnda ve kaça kadar çýkar yorumlarý yapmayý nasip etsin. Ülkemizi þu virüs belasýndan kurtarsýn inþâallah.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçmiþ olsun kýzýldag
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm hastalara acil þifa dilerim.
Ben kilit noktalarda bilgilendirme yapayým.
Sevgili dostlar her ülke kendi imkan ve sosyal yapýsýna uygun korunma yöntemleri belirledi. Bizim bilim kuruluda bize en uygun olaný yapmaya çalýþýyor. Basit 2 örnek vereyim, güney korede devlet evde kalýn dediðinde kimse polis sokaða çýkmadý. Hindistanda ise devlet evde kalýn dediðinde sokaða çýkanlarý sopa ile dövüyor.
Covid-19 tanýsýna gelince test þu anda çok bir anlam ifade etmiyor. Pratikte olan þey, klinik deðerlendirme sonrasý hýzlýca göðüs tomografisi çekmek. Eðer tomografide sorun yoksa her türlü sizi eve yolluyor ve kendini karantinaya al, þikayetin olursa tekrar gel diyorlar. Covid-19 hastasý ile yakýn temas öyküsü ve ciddi semptomlar varsa test yapýlýyor arkasýndan yine tomografi çekiliyor süreç aþaðý yukarý ayný. Bu arada genel durum çok kötü deðilse halihazýrda yatýþ pek önerilmiyor zaten.
þimdi altýn deðerinde tüyo alo 184 hattý çok iyi çalýþýyor. Sýkýntýsý olan aradýðýnda bir algoritmaya göre risk belirleniyor. Covid-19 enfeksiyonu olabileceði kanaatine varýlýrsa, 112 ye yönlendiriyorlar. Sizi evinizden 112 ambulans ile alýp en sakin hastaneye götürüyor. Muayene ve testlerinize baktýrýyor, sonrada evinize geri býrakýyor. Yakýn zamanda bu sistem iþlemez hale gelebilir. Ihtiyacý olan kullansýn.
Sorusu olan varsa cevaplamaya çalýþýrým, arada girip okuyorum. Kendinize dikkat edin.
Yer Ýmleri