Yok öyle bir þey ya.. Aylardýr yatýyordu hastaydý garip. Bu arada son 24 içinde italyada 925 kiþide iyileþip hastaneden taburcu edildi. Hep ölenleri söylüyorlarda... Ýyileþenlerde kat kat çok.
Yok öyle bir þey ya.. Aylardýr yatýyordu hastaydý garip. Bu arada son 24 içinde italyada 925 kiþide iyileþip hastaneden taburcu edildi. Hep ölenleri söylüyorlarda... Ýyileþenlerde kat kat çok.
Verilerde artik at izi iti izine, it izi bakteri izine karisti. Herkes yakalanip gidecek anlasilan. Adi medya, big pharma ve para odaklari millete panik pompalayarak para kazaniyor iste.
Unutmayalim, Borsa 101 el kitapcigindan: "Never let a good crisis go to waste" (Hicbir zaman iyi bir krizin bosa gitmesine izin verme).
Gerci big pharma kafami karistirdi, yasilarin olmesi islerine gelmez.
Pozitif, negatif, pozitif, negatif... Hayatýmýza hayatýmýza füze gibi girdi!!!!!!! Borsamýz buna göre yol alacak gayri... Uyurken negatifle yüzümüzü güldürüver gari yarabbi diye dua etmeyi unutmayalým.
1815 vaka, 23 vefat.. Yukarý çok fena çýkýyor.. Yaþlýlarýmýzý kaybediyoruz. Gençler dikkat, dýþarýda gezip gezip dedmizi, ninemizi hasta etmeyelim... Bu corona iblisi yaþlýlarý affetmiyor, kini var ebeveyinlerimize.
Bu da 2016-2017. Yaslilarin influenzadan olum orani %66 !!!
Kimse forumlarda bunu niye yazmiyor acaba sabah aksam her gun, pazarlari da iki kere. MK koronanin da medyanin da.
![]()
Algýnýn böyle olmasý lazým zaten. Yoksa kimseye inandýrýcý gelmez. Buz daðýnýn öbür yönü baþka tabikine... Bizler, mevcut koþullarda sonuçlara katlanýyor ve güncel durumu yazýyoruz. Diðer buz daðý yüzü þimdilik komplo teorisi ile tecritli.. Ýlerde çýkacak foyasý. Þimdi kapitalist sistem buna asla izin vermez. Biz bilelim de þu an... Sistemin dümenine takýlýr bir þeylet yazarýz. Ama sanmasýnlar ki bizi kandýrabilirler)) ayný düþüncedeyim senle. Düþünce özgürlüðümüz var, þiddet yok... Yazarýz abi
))
Baktým geçen hafta Gs. yý 1.30 kadar çakmýþlar..döndü, bende 1.40 dan aldým ve 1.73 çýktým.. Erken çýktým herhal... Sonra 4.92 hulk aldým bir kýsým... Takip ediyorum hulku aþaðý saldýkça kademe kademe alýr beklerim. Bu fiyatlardan endiþem olmaz. Hulk beni geçmiþte çok çarptý... 13.75 maliyeti 10.50 vermeler, 10 maliyeti 9 da vermeler vs. Bir sürü olayým var bu sülün ile. Total da hulkta zararým çok. Günü geldiðinde zaman zaman hesaplaþma durumuna geçiyorum bu sülün ile. Çoðu kiþininde benim gibi olduðunu biliyorum. Karda olan varsa bu sülünden helali hoþ olsun, alnýndan öpmek yakýþýr bize bu zeki yatýrýmcýyý.
Yer Ýmleri