TGT acmisti onu, sattigina gore kapatmistir herhalde artik! Eczacilarda kazanir umarim.
TGT acmisti onu, sattigina gore kapatmistir herhalde artik! Eczacilarda kazanir umarim.
Akbank niye gitmiyor : bakýn halk demiyorum ak ak))) varmý analizi olan garanla arasýndaki fark açýldý....
Akbank Pegi'den etkilenmis olabilir.
son aldýðým bilgiler iç açýcý deðil. yeni dünya düzeni baþlýyor.
bazý þeyler insanlýk tarihinde milat oluyor.
bunu anlayabilenler çok kazanacak anlayamayanlar yeni düzende kaybolacak.
bilim bilgi ilimle teknoloji ne kadar önemli bunu bir kez daha gördük.
bunu anlamayan kavimler helak olacaktýr.
hala dar gözle bakanlar varsa ekonomiyi borsa zannedenler kaybedecektir.
ekonomi esnaftýr, küçük esnaftýr. çünkü halka dokunurlar halk ile iç içe yaþarlar büyürler.
küçümsemeyin berberi bakkalý kahveciyi esnaf lokantacýsýný bisiklet tamircisini...
6 ay daha evden çýkmazsak neler olacaðý malum.
tahminime göre ülkeler baþarýsýz oldu. virüs biraz daha zorlarsa hayatý tamamen durduracak noktaya gelecek.
artýk devletlerin hepsi birleþmeli tek devlet olmalý. insanlýk birleþmezse sonunu getirecek.
belkide tek para birimine dönmeliyiz. sýnýrlar tamamen kalkmalý.
bu tarz virüs araþtýrmalar tek koldan yapýlmalý. ülkeler farklý olmazsa savaþlarda olmaz.
ekonomiler tek olmalý yoksa böyle çökertirler.
birisi halkbanký diðerleri ile birleþtirmekten bahsediyordu. bence birleþtirsinler tabi ki. eninde sonunda olacak.
neden devlet 3-5 bankayla ayrý ayrý uðraþýyor. birleþtirsin tek bir banka olsun. devasa bir þirket oluþur.
daha güçlü ve ülkenin lideri olur. hantallýktan uzak daha güçlü bir yapýya geçilir.
3 genel müdür var. ziraat halk vakýf. 3üde ayrý para alýyor. ayrý arabaya biniyor.
birleþtirin iþte al sana TASARRUF. peki ne kadar bölüm yapý sistem birleþir.
Ne kadar tasarruf saðlanýr. ayný yerde 3 þube yerine tek þube olur.
o 2 kapanan þubeyide hiç hizmet vermediðin ilçeye götür koy.
iþte sana geniþleme planý. yok arkadaþ gerçekten anlatamazsýn......
deli derler saçma derler.. derler derler...
Fiyata takýlmýyorum hedef düþüþ yönlü vermesiydi. Sadet olarak 2 lirada dese 3,75 de dese benim için farketmez.
Ben düþüþ bekleyen yöndeyim ama moral bozmak için söylemiyorum. Sen cevabý vermiþsin aðzýna saðlýk.
Mühim olan zaman iþte zamanlama.... Herkes farkýnda fiyat çok komik........
Patron ne derse o olur. Patron kim bunu anlamak lazým. Halka açýk olmayan kýsmý fon adý altýnda yabancýda.
Halka açýk olan kýsmýnýn %40 ý kimin elinde. Diðer %60 daðýtýk mý gerçekten bence deðil onlarda bir þekilde diðer þirketlerin elinde sahipleri de farklý yabancýlar.
Þu anda krize oynuyorlar ve kriz gerçek! o yüzden düþüþ sanal deðil. sanal kriz olsa düþtüðü gibi kalkardý.
Demek ki biliyorlar anlýyorlar yorumluyorlar isteyene satýyorlar.
Yer Ýmleri