Kimseyi de kirma amacinda degilim. Yazdiklarindan faydalaniyorum, guzel bilgiler koyuyorsun, boyle birseyin olmasini hic istemem. Umarim yanlis anlasilip kalbini kirmamisimdir, kesinlikle boyle bir amacim yok.
Kimseyi de kirma amacinda degilim. Yazdiklarindan faydalaniyorum, guzel bilgiler koyuyorsun, boyle birseyin olmasini hic istemem. Umarim yanlis anlasilip kalbini kirmamisimdir, kesinlikle boyle bir amacim yok.
20 yaþ altý iyi fikir ama yetmez 65 üstü dahil uygulamayý sert yapmak lazým ..insanýmýz yaþlýsý genci ciddiyetin farkýnda deðil , hala kafalarda grip algýsý var .
tek tedavi güvencemiz baðýþýklýk sistemimiz , test etmek için enfekte olmaya zorlamak akýlla baðdaþýr birþey deðil ..
rus ruleti gibi hasta olursan vucudunun nasýl tepki vereceðini kimse bilemez ..durum hala anlaþýlamadý ..iþi gücü 2. plana atmayý gerektirecek kadar ciddi .ventilatör aðza yapýþana kadar da anlaþýlacak gibi görünmüyor .
Herifler 2 dolarlik Green Cross %70 Isoprophyl Alkolu 20 dolara satmaya baslamis. Allah sonumuzu hayir etsin.
Zengin oldum yahu, banyoda 12 sise buldum!
kardeþ eðriye eðri doðruya doðru demezsek sonumuz kötü olur.
Buna alýnacak biri varsa alýnsýn gerçekleri er veya geç farkederler.
Halkbank Neden 5 lira ? Çünkü devletimin bankasý tabi olduðu kurallara uymadý.
Ambargoyu delenleri kendileri çýkartýp gereken cezayý verseydi bu kadar uzamazdý.
o zaman denetim kontrol eksik veya birileri yönetiyor demektir.
Madem suçsuz da o zaman dava açýldýðýndan beri bu köþe bucak kaçmak ve yatýrýmcýsýný bilgilendirmemek nedir.
bu 2 konuyu da yapmadýn o zaman neden hissene sahip çýkmýyorsun yönetim olarak. Hadi bunu da yapmadýn.
Fetöye verilen krediler, Ýran ambargosunu delmeler, Zararýna verilen krediler, Davayý savunmamalar.
Peki banka suçluysa neden bddk spk devlet kurumlarý müdahale etmiyor.
Suçsuz deðilse neden yatýrýmcýyý korumuyor.
Suçlu bankaya devletine güvenen küçük yatýrýmcý mý? Bunlarýn içinde banka personeli ve akrabalarý aðýrlýkta...
Dýþ güçler diyerek herkesi suçlayabilirsin ama kendin gerekenleri doðru yapýyor musun?
anladýn ne demek istediðimi.
Daha dolar,faiz,swap, kredi, enflasyon, inþaata verilen destek, tüik verilerindeki hatalardan bahsetmiyorum bile...
idlib, s400 , f35, petrol arama, kanal istanbul vs...
Onlarin hepsini biliyoruz Burak. Herkes biliyordur zaten. O yazdiklarina itirazi olan da gormedik simdiye kadar. Sadece bu hisse ile ilgilenen, bizlere paylasimda bulunan insanlara da biraz daha duyarli olmamiz gerektigini soyluyorum.
Dis guc mis guc, politika bunlar hep: https://www.youtube.com/watch?v=qhmEtRsdg24
Þu salgýn da geldi iyice hisse hakkýnda iyice az konuþulur oldu.Sen arada bir alan satan grafiði atýyorsun.
Salgýn ve kriz er geç kýsa veya uzun illa bitecek.Ama bizim hulk un sonrasýnda mahkeme olayý var.
Mesela bu hissede en karamsar ve iyimser olanlarýn beklentileri neler.
Mahkemenin verdiði ceza da Ofac taki gibi pazarlýkla dusurulebiliyor mu?
Alp er tunga öldü mü
Issýz acun kaldý mý?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Banka arka planda kaldi Yildiztozu. Ayrica ne yazilsin, yazilacak soylenecek milyon kere soylendi. Kimsede de heyecan birakmadi zaten sure o kadar fazla uzadigi icin. Insanlar haliyle baska hisselere gectiler.
Yer Ýmleri