bir kaç yeri okudum, benim gibi sazanlar çokmuþ, hemen atlamýþlar.ama kardeþim cumhur açýklama yapacak diyorlar, kravat takýp ekran karþýsýnda bekliyoruz, reis çýkýyor, 10 madde sayýyor, çamaþýr, binek at, pamuk, demir fabrikasý de di, tamam tansiyon sorunum yok, ama kalp krizi her þekilde mümkün.
þimdi yarin yastýk altýna 1 adet ilave yapýlmayacaðýný kim garanti eder.
milletimiz neden yastýk atýna altýn koyuyor.
hep acý tecrübeyle yoðrulmuþ
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Guney Kibris paralara el koymustu. %70 gibi bir rakam hem de. IMF ile bir olup. Ben el koyacaklar diye hepsini hisseye sokmustum 2018'de. Ustune yatmasinlar diye de buyuk ortagi yabanci olan TAV'i secmistim.
Su yazida var Rumlarin olayi: https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post3423031
bizim iþlerimiz hep bir kriz yönetimidir, ithalat ve ihracat yapanlarda kriz bitmez, gürcüden para geliyor, arada bir hacker mail adresini deðiþtirp kendi hesabýna çekiyor, bankacýnýn dikkati ile bizi arýyor, paramýz doðru yere geldi. Kriz yönetimi tecrübe ister. Böyle durumlarda kaliteli insan iki halde kendini belli eder, birisi doðumda diðeri ölümde. Malasef güçü yaþý yetkisi büyük olan insanlarýmýz da kriz yönetimi yok. Kriz böyle yönetilmez. Örneðin 15 temmuz güzel yürütüldü, planlý plansýz önemli deðil ama halký yanýna alabildiler. Bugünde halk gelmeli 1,5 milyar nedir. Ben cumhur olacaðým para isteyeceðim, sadece bakýnýz sadece diyorum, ülker 10 milyar, koç 15 milyar vermeyecek, bunlarýn tüm küçük koçlarýný anýnda keserim, kendimi de yakarým onlarý da yakarým. Bende biliyorum o ekranda anlatýlan olmayacak ama kriz böyle yönetilmez. Merkel bugün ne dedi, AB eskisi gibi olmayacak. Yani ben sýnýrlarý açmam diyor. Bil gates baþkan olur mu diye dün sordum, aday olur mu diye, gece bill gates, 200 bin ölüden daha az olacak de di, borsalar yükseldi. Krizi merkel Bill gates macron yönetiyor, biz izliyoruz.
arkadaþ hala aklým almýyor almýyor almýyor.....
virüsle böyle mücadele edilmez eldivende taksak kondomda kullansan virüs bulaþýr. Bulaþacakta...
Bu olmazsa farklý türleri bulaþacak geçen aya kadar domuz gribi devam ediyordu...
para ile ne ilgisi var neden insanlardan para topluyorsunuz.
zaten insanlar vergisini veriyor. yýllarca toplanan paralar nereye gitti.
ayrýca sen aþý enstütü kur lab aç bütün uzmanlarý topla hemen çalýþmalara baþla !!!
devlet olarak paraya mý ihtiyacýn var bas parayý daðýt !!!
Aþýyý bul sonuç odaklý ol. !!!
Yok bu kafa ile olmayacak...
Yer Ýmleri