Devami, baba bir pulken olmaz dedin simdi 1000 pul cek getir diyosun. Ahh be oglum niye anlamiyorsun bir pulken paramiz yoktu ama simdi var...
Devami, baba bir pulken olmaz dedin simdi 1000 pul cek getir diyosun. Ahh be oglum niye anlamiyorsun bir pulken paramiz yoktu ama simdi var...
Þimdi benim vatandaþ olarak sorunlarým var, gece midem çok yandý, bayatlamýþ bir çubuk kraker yaktý, hassas mide, reflü gibi gece uyutmadý, sabah rennie diye bir ilaç aldým, az hafifletti.
Abi gece bana petrolü evin üstünden hortumla verseler iþime yaramazdý, ihtiyacým olan 18 liralýk kýrmýzý kutu Rennie. Sorunum midem de, sorunum petrolde deðil.
Abi lütfen söylermisin, libyanýn Hafterinden bana ne, ben libyanýn haritada yerini bile bilmiyorum. Afrikada bir yerde olduðunu duymuþtum. Orada kaddafi gitti, ikiye bölündü, biz bir tarafý tuttuk, ruslar karþý tarafý. Bana ne bundan. Oradan petrol gelecekti, iyide petrol alana dolar veriyorlar. Yani geleceði okumak nasýl bir þey. Yada bugün benim sorunum inan libya deðil, 60 gündür kendi kendimi traþ ediyorum, berberimi özledim, adam tiyo veriyordu, en son bana diyor ki thy al, bende dedim yok dolar al, karar veremedik, þimdi gidip ona dolarýn kaç olduðunu göstermem lazým.Þaka bir tarafa ne kriz yöneteni var, nede aðýz tadý ile bir kriz yaþatmalarý var. Allah sonumuzu hayýr etsin.
DAX 7500 görürse, senet alýrým.
Dolar malasef 6,960 üstüne geçti, swap gelmezse 7,080 sonra 7,020 var. teknik olarak diyorlar ki, burada alma, burasý dolar için muayyen yer, her an çiddi bir kanama görebilirsin, görme diyorlar. Ama 7,080 yanarsa sonra 7,020 ye gelirse orasý güvenli yer orada alýnýr. Kendime notlar, yatýrým tavsiyesi asla olmamalý.
15 gün önce yine yazdýk, merkez bankasý ekrek faiz artýþý yapmalý, dolar 7 oldu, dolar 10 lira olduðunda 625 puan yapar yine. Duygu ile hareket etmek bu olsa gerek. Valla mide aðrýsý gibi bir þey bu, o an miden aðrýyorsa RENNÝE ilacý önemli gerisi boþ. O halde muhafazakar kesim BABACAN diye baðýrýrsa ben karýþmam. Adam ekonomiyi biliyor. Ýnsanlarýn Kemal Derviþ yada Babacan diye baðýrmalarýný lütfen engelleyin. Bu evdeki çocukla evdeki oðul veya evdeki damatla olmuyor.
Yer Ýmleri