666 beceriksizlik ve guvenirlik kaybý ile bana öyle geliyor ki bize para falan gelmez, güven olsa bankacýlýðýn uçmasý lazým, bu baskýlar ile, hukuka güvensizlik ile ABD bankalarý %10 yapsa biz yine %1.5 yaparýz öyle görünüyor.
666 beceriksizlik ve guvenirlik kaybý ile bana öyle geliyor ki bize para falan gelmez, güven olsa bankacýlýðýn uçmasý lazým, bu baskýlar ile, hukuka güvensizlik ile ABD bankalarý %10 yapsa biz yine %1.5 yaparýz öyle görünüyor.
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
herkes elinde olanýn fazlasýný verir.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
dolar düþerse bankalara para girer.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bende 10 gündür izliyorum. Çok zorladý ama 7 rakamý geçemedi. Þimdi 6,958 den 10 gün önce sattým. Ýnvesting de yazýyorum, dolar 6,80 olacak, 2 beðeni 20 kötü geliyor , oradaki anket benim kriterim. Bugün 4 beðeni 13 kötü geldi. Ne zaman ki tersi olur dolarý tekrar alýrým. Ama þu bir gerçek dolar 6,5 gibi bir rakama gerilerse bankalar risk azaldýðý Ýçin rahatlar. Borsa muazzam bir kama yapýyor dolar da öyle, dolar belki birazdan o kamayý daha çok ihlal ederek düþüþe geçecek. Alým gücünü korumak Ýçin Yinede dolar dolar olarak hayatýna devam edecektir.
Dostlar selam,
Yazýlarýnýzý takip etmeye çalýþýyorum, yorum yapacak bir þey olmadýðýndan paylaþým yapmaya gerek yok...
Halk son nefesini de vermek üzere eur bazlý aylýk grafik bolinger daraldý iyice acilen elektro þok lazým... Rsi þimdilik olumlu...
O deðilde diðer bankalarý da kendimize benzettik. Bankacýlýk tam anlamýyla kaput.
Hayýrlý Ramazanlar dilerim... Saðlýcakla...
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Yer Ýmleri