14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Rtalb...
Yýllarca 1-2 aralýðýnda iþlem gördü...2'lere çýkarttýlar ve hep patron satýþlarý geldi...Velasýl kelam Corona bize de uðradý o Rtalb oldu mu sana 9..Dersin ki dünyada bu virüsü iyi edecek tek þirket Rtalb
Þaka bir yana Rtalb'i 9'dan brüte soktular oldu mu sana 4 lira..Arkadaþým aldý 14 bin lot..2 gün boyunca sattýrmak için neler yaptýlar..Sattýðý gün tavanlar baþladý..Kaç tavan yaptý saymadým 4'den beri tavan þu an 22,38
Arkadaþým çok üzüldü..Sakýn dedim üzülme sende bende olmayacak ki gitsin...
Dün Goodyear tavan yapmýþ bakayým dedim topiðine haber falan bir durum mu var..Yazý yok topikte...
Deva geçen hafta 10'du o da 7-8 tavan yaptý...Þimdi herkes tabandan almak için birbirini eziyor...
Neyse daha çok yazarým da sonu yok...Sanýrým borsa'yý bir de farklý açýdan deðerlendirmeni istedim.![]()
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Daha evvel TH senle de lafzý geçmiþ idi..
HALKB bence dava sonuna kadar fiyatý baskýlanacak..
Olasý bir ceza da PD önem arz ediyor..
Davanýn kapanmasý ile birlikte füzeler diye düþünüyorum..
Portföyünde 2 hava yolu firmasý olmasýný da biraz garipsedim..
Hava yollarýnda virüs bitse bile uçuþlardaki eski doluluk olmayacak diye düþünüyorum..
Bu durumda ya yine zararýna uçuþlar yada biletlere zam..
Biletlere zam yine yolcu sayýsýnda düþüþ..
Hava yollarý sarmala girmiþ durumda bence..
Bu iþin bir yönü diðer yönü ise portföyde hiç boþluk býrakmaman (kendini kilitlemiþsin anahtarýda denize atmýþsýn) ve çeþitlendirme yapmamýþ olman..
Ýlginç geldi sormak istedim aslýnda..Yorum gibi gözüküyor ama aslýnda neden böyle yaptýn diye de bir soru![]()
Yer Ýmleri