Originally Posted by
KIZILDAG
Ýki gündür yazýyorum, RSÝ de öyle devasa bir uyumsuzluk verdiler ki, KÝTAP yazan hocalar bile sat verdi. Tabiki düzeltme yapmadan gidiyor, ne olur nereye kadar stop lost deðerleri ile takip edilmeli. Þuan dolarda STOP rakamý 6,920
Devletin güçünü daha önce boþ yere tüketti, en kötüsü de bu, 6,7 den birileri dolar aldý, þimdi 7,1 den satabilir.
Muhtemelen bizim için deðil ama, bakan bayrak için, haziran mayýsdan bir týk daha kötü olabilir.
Ben o negatif uyumsuzluða bakarak satýþ actim 6.83-87 arasýndan, baktým ki rsi teknik falan iplemiyorlar, stop oldum. Belki benim gibi binlerce kiþi düzeltme için satýþ açtý ama düzeltme gelmedi aciklama bu kadar basit. Yeterince kiþiyi alýþ tarafina cektiklerinde düzeltme de yaparlar, kýlýfýný da bulurlar... Faiz artmayacak artmayacak diyerek milleti alýþ tarafina cektiklerinde olmaz denilen faiz arttirimi ( kur sokunda tek kalemde +600 gelmiþti sanýrým dolar anýnda 50 kuruþ çakýldý) da gelir ya da swap veyahut IMF Corona kredi hatta stand-by, geçen sefer 6-7 arasýndan dolar alan bir sürü kiþi 2 yýldir dolar taþýyor daha yeni kar ettiler, zaman faiz kaybýna deginmiyorum bile.
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
Yer Ýmleri