Öyle ya da böyle yapýlan bir yanlýþtan dönüldüðü ( umarým kalýcý olur ) için yine de tebrik etmek lazým. Sosyal medyada alay konusu edilmesini doðru bulmuyorum. Ekþideki ergenler iyice abartmýþ. Neyse yanlýþtý. Dönüldü.
Öyle ya da böyle yapýlan bir yanlýþtan dönüldüðü ( umarým kalýcý olur ) için yine de tebrik etmek lazým. Sosyal medyada alay konusu edilmesini doðru bulmuyorum. Ekþideki ergenler iyice abartmýþ. Neyse yanlýþtý. Dönüldü.
Demek yanlýþtý dönüldü. Bitti...
Sunni Ýslamcý bir dýþ politikayla, 5 saatte Þam'ý alýp Emevi camiinde namaz kýlmak için hareketlenip 5-6 milyon insaný yerinden yurdundan edeceksin.
Bu fakir ülkenin 40 milyar dolarýný sadece göçmenlerine saçacaksýn.
Binlerce insanýn ölmesi, 60 kadar vatan evladýnýn þehit olmasýyla sonuçlanan, milyarlarca dolar harcamaya neden olan askeri harekata gideceksin...
Ülkeyi bu konuda da iki nefret kutubuna böleceksin.
Ekonominin içine edeceksin. Ek vergilerle vatandaþýný bizar edeceksin.
vs vs...
fazla anlayýþlý bir yaklaþým...
Benden uzak.
Milli Savunma Bakanlýðý: Bahar Kalkaný bölgesinde Rejim unsurlarý tarafýndan açýlan ateþ neticesinde 2 kahraman silah arkadaþýmýz þehit olmuþ, 3 kahraman silah arkadaþýmýz yaralanmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri