Haaa... Bu arada, dolar gayme 6.11450
Haaa... Bu arada, dolar gayme 6.11450
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biz "Koltuk Generallerinin" aðýr topçu ateþi altýnda, alacaðý pozisyon.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
haftalýk dolar bu seviyede kapatýrsa dolar sat verecek. lakin sepet vermiyor, ya eurodolar paritesi hýzlý gerilemeli, yada dolar 1.15 lere çýkmalý.
Bu anlaþmayý bay kemal yapsaydý eðer sabaha kadar anýrýrdý birileri sokaklarda þehitlerin kanýný sattýnýz diye. Namaz kýlan yaptý; sorun yok müþrikler.
250 askeri boþuna öldürt sonra ayaðýna git anlaþma yap galaksi lideri
Yav þimdi abilere laf yetiþtiriyormuþ durumuna düþmeden, sürci lisan etmeden þöyle anlatayým :
Ahmet Davutoðlu 'nun '' barýþçýl göstericiler ''dediði günden beri Suriye politikasý yanlýþtý. Ve eðer Amerika patriotlarý verseydi , NATO da hadi aslaným deseydi ; Rusya , Ýran ve Suriye ile savaþa girecektik . 60 þehit de 40 milyar dolar da katlanarak artacaktý.
Yanlýþtan dönülmüþ olmasý geçmiþi temizlemese de gelecek için olumlu.
Þuanki sorunlardan herhangi birisinden vazgeçilmesi, yanlýþta ýsrarcý olunmasýndan daha iyidir . Mesela ne bileyim liyakat . TÜBÝTAK 'ýn baþýna hayvanat bahçesi müdürünü atamayý temizlemez ama gelecekte Merkez Bankasýnýn baþýna bir imam atanmasýný kurtarýr.
Bitti demiyorum ama Suriye baþlýðý için olumlu bir durum olarak görüyorum. Çünkü her þeye raðmen bitirmeyip devam ettirecek bir potansiyel de vardý milletin haline bakýnca.
Ben bu þekilde düþünüyorum.
Dolarýn olumlu tepki vermemesi de , sanýrým biz yine dünyayý kendimizden ibaret sanýyoruz.
Yer Ýmleri