Daha onceki fed kararlarinda artmaya devam ediyordu. Ama en son verilen kararda terse donmeye basladi. Diger para birimleri de ayni sekil hareket ediyor. Bilen biri aciklayabilir mi ne farki var son fed kararinin ?
Daha onceki fed kararlarinda artmaya devam ediyordu. Ama en son verilen kararda terse donmeye basladi. Diger para birimleri de ayni sekil hareket ediyor. Bilen biri aciklayabilir mi ne farki var son fed kararinin ?
gecen ayni kasikla italya da binlerce kisiye su iciren papazlari gorunce yok artik demistim.her dinde boyle seyler mevcut..mantik aramamak lazim.
Peygamber efendimiz bile demiski deveni once bagla sonra Allaha emanet et.bizimkiler direk herseyi Allaha havale ediyor..
Bakan Soylu, sokağa çıkma yasağı uygulamasıyla ilgili olarak "Sokağa çıkma yasağından önce uygulayabileceğimiz tedbirler var" dedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Amerika dünyayı dolara boğmaya devam ediyor.Piyasalar coştukça coşuyor.Şu anda 2 günde 100.000 kişinin virüs kaptığı bir ortamda,insanoğlu yakında doların yenmeyen ve virüse çare olmayan bir şey olduğunu anlayacak.
Paranin vicdani olmaz bu ortamda algoritma robotu gibi duygu olmadan hareket etmek lazim.ABD babyboom kusagi yani 2.dunya savaşı sonrası dogan kusagin yüklerinden Avrupa ülkeleri emeklilerin saglik ve maaş giderlerinden kurtulduğu icin bu vicdanlarda kötü haber olsa da piyasa icin iyi haber olabilir. YTD
Televizyon ekranları bayağı rahatlamış. Artık son dakika diye nöbetçi siyasileri görmüyoruz. Sadece işinin ehli 8 konuyla ilgili ) eğitimli insanlar var.
Yer İmleri