-

Originally Posted by
reha kaya
#Yunanistan'da Polonya sınır muhafızlarının (yeşil renkli arabalar) Yunan-Türk sınırlarına doğru hareket ettiğini görünce gurur duyuyorum.
Mavi araba İtalyan polisine ait.
Hadi Avrupa! 3000 yıllık Avrupa medeniyetimizin sınırını korumak için bize katılın!
Babayı tuttuk arkadaşlar, bu kodumun arapları başımıza kaldı.
Bu dediklerin 1500 yıldır başımıza kalmış durumda sayin abim..
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakanı Koca: Üç yeni tanı daha koyduk , toplamda 5 vatandaşımızda virüs tespit edilmiş oldu
Bizim filmimiz yeni başladı
-

Originally Posted by
reha kaya
Tercüme-i meali; Yunan gavuru döt korkusuna sınıra, beton bloklar yerleştirdi.
Adamlar haklı vatanını koruyor,bizimkiler gibi talan edip ülke varlıklarını peşkeş çekmiyor.
-
Ulaştırma ve altyapı bakanı Turhan : Yarın saat 08’den itibaren Almanya , Fransa , Norveç , Danimarka , Belçika , Avusturya, İspanya, İsvec ve Hollanda’ya yapılan uçuşlar 17 Nisan’a kadar durdurulmuştur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakanı Koca: Üç yeni tanı daha koyduk , toplamda 5 vatandaşımızda virüs tespit edilmiş oldu
yavaş,yavaş alıştıra,alıştıra...Zamanında Özal çay höpürtetiyordu bakın bize Çernobil vakıası bulaşmadı diye,olay patlak verdiğinde iş,işten geçmişti.Neyse dedkleri gibi olur dileklerimizlen.
-
Cezaevi konusu gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Egerki orada ortaya çıkarsa eyvah ki ne eyvah cezaevinde sistem tamamen çöker hatta bence madem af çıkacak bir an önce cikarmalilar.
-
Fısıltı gastesine bakacak olsak virüs çıkmayan karantinaya girmeyen insan kalmadı. Kimle konuşsam bir şeyler anlatıyor.
-

Originally Posted by
komutan logar
Cezaevi konusu gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Egerki orada ortaya çıkarsa eyvah ki ne eyvah cezaevinde sistem tamamen çöker hatta bence madem af çıkacak bir an önce cikarmalilar.
Virüsten arta kalanları onlar temizler artık. Onlar hayatı Virüsten daha çekilmez eder . Devletin sorumluluğu alsın tedbirini , tamam adamlar ölmesin ama dışarı da çıkmasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri