Anlaþýlan abd nin bastýðý paralar ilk borsalarý satýn alacak.
Valla bence bu virüs laboratuvar virüsü,aþýsý da hazýr.Yoksa bunu piyasaya salan akýl tedavisi olmayan hastalýktan kendisi de sakata gelebilir.O yüzden gelen aþýyý ilk ben olurum.O aþý daha hastalýk çýkmadan hazýrdýr zaten.Ýstenen yýkým olunca piyasaya sürülür.Zaten çok gecikirse pazarý da daralýr.Misal çin pazarýný kaybetti.
ABD borsalarý ile geliþmekte olan ülke borsalarý arasýndaki iliþkiyi þöyle tarif edebilir miyiz ;
Akrabalar arasýnda ekonomik durumu kötü olanlara genelde mesafeli durulur. Uyanýk aile reisi bir gün dedikodu yayar. '' kýzýmý istemeye .... zengin gelecek, amcasý, dayýsý buyursun gelsin '' der. O zamana kadar pek aranmayan, uðranýlmayan aileye birden bire ilgi gösterilmeye baþlar. hatta daha dedikodusu yeter ki , kýz babasýna '' ya emmioðlu þu senin dünüre söylesen de benim oðlaný fabrikasýna alsa '' , '' Yahu abiciðim, senin damat benim oðlana torpil olsa da felanca iþe yerleþtirse '' þeklinde istekler baþlar.
FED sonsuz geniþleme yapýyor, bize faydasý nedir ? Biz üretim yapmadan , bir þeyler satmadan dolar gelir mi ? Ya da yabancý nasýl olsa dolar faizi sýfýr gideyim Türkiye de % 7- 8 faiz alayým der mi ? Biz týpký fakir akrabaya ilgi gösteren zenginden medet bekler gibiyiz.
Yiðidi öldür hakkýný, ver demiþler atalarýmýz.
Allah var, Türkiye genelinde ohal ilan etmek, ilk bunlara nasip oldu!
Geçen sene patates soðan kuyruklarý, bu sene boþ market raflarý!
Efendim, Dünya genelinde salgýn var deyenin taaa...
Ülkeyi yol geçen hanýna çevirdiler, daha ne olsun?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri