Amerika dünyayý dolara boðmaya devam ediyor.Piyasalar coþtukça coþuyor.Þu anda 2 günde 100.000 kiþinin virüs kaptýðý bir ortamda,insanoðlu yakýnda dolarýn yenmeyen ve virüse çare olmayan bir þey olduðunu anlayacak.
Amerika dünyayý dolara boðmaya devam ediyor.Piyasalar coþtukça coþuyor.Þu anda 2 günde 100.000 kiþinin virüs kaptýðý bir ortamda,insanoðlu yakýnda dolarýn yenmeyen ve virüse çare olmayan bir þey olduðunu anlayacak.
Paranin vicdani olmaz bu ortamda algoritma robotu gibi duygu olmadan hareket etmek lazim.ABD babyboom kusagi yani 2.dunya savaþý sonrasý dogan kusagin yüklerinden Avrupa ülkeleri emeklilerin saglik ve maaþ giderlerinden kurtulduðu icin bu vicdanlarda kötü haber olsa da piyasa icin iyi haber olabilir. YTD
Sokaða çýkma yasaðýna karþýyým. Bu iþ o kadar kolay deðil. Evde oturunca yemek, içmek ve diðer temel tüketim iþleri bitmiyor. Bunlarýn üretiminin devamý gerekiyor. Polisi, zabýtasý, toplu taþýmý, saðlýkçýsý, benzincisi, fýrýncýsý vb. düþünebileceðin kadar görevli... geriye kim kalýyorsa onlar da beyin varsa zaten çýkmaz. Çýkmak istiyorsa da býrakýn çýksýn. Demokrasi gereði kiþinin ölmeyi seçmesine de saygý göstermek gerek. Efendim diðerlerine bulaþtýrýyor..... bulaþmayýn , uzak durun.
Televizyon ekranlarý bayaðý rahatlamýþ. Artýk son dakika diye nöbetçi siyasileri görmüyoruz. Sadece iþinin ehli 8 konuyla ilgili ) eðitimli insanlar var.
Aýntý...
Öldüren Koronavirüs’ün son duraðý insandýr. Ýnsandan baþka bir canlýya geçmez.
Ýnsan da bir virüstür.
Koronavirüs’ten farký, bütün canlýlara bulaþabilmesidir.
Ýnsan, kendi dâhil bütün canlýlar için ölümcül bir virüstür.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ülkemizde her akþam açýklanan rakamlar doðru mu diye düþünürken aþaðýdaki linki buldum. Yani örneðin dün 7 ölüm dendi, gerçekte atýyorum 300 olsa bunu þu ortamda bilebilecek kiþi var mýdýr? Belki de panik olmasýn diye az açýklanýyor olabilir mi? Gerçekten merak ediyorum...
https://twitter.com/eacarer/status/1242714229045702658
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn Ressam zaten temel üretimler bu süreçten etkilenmeyecek. Bu sorumsuzlar yüzünden zorunlu olarak çalýþanlar hasta olursa , hastahanede yatak bulamazsak ne yapacaðýz.
Tüm mücadele zaten bunun için veriliyor.
Zaman geçtikçe daha katý tedbir gerekecek ve devamýnda daha büyük ekonomik bedel karþýmýza çýkacak.
Yoksa bu konu ne hükümet ne parti meselesi benim caným yandýktan sonra japonya olsak ne yazar. Kenya olsak ne yazar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri