-
Fitch, türkiye ekonomisi için 2020 yılı gsyh büyüme tahminini yüzde 3,9'dan yüzde 0,8'e indirdi
fitch, türkiye için 2020 enflasyon tahminni yüzde 10,5'ten yüzde 8,5'e düşürdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
dimitris
Davos 'ta bunlar konuşuluyorsa Bilderberg 'te neler konuşuluyor acaba ?
Teknolojinin lehimize işlemediğini düşünüyorum.
Çamaşır makinası gibi hayatı kolaylaştıran aletler olmadan önce ev sahipleri bir hizmetçisi ihtiyaç duyarlardı. Artık gerek yok .
İnsansız fabrikalar, robotik tarım geliştikçe bu dünyada işçi, memur olarak dahi yerimiz kalmayacak. İhtiyaçları olmayacak bize .
Atıl, gereksiz, üstlerine yük olan insanları neden istesinler gezegenlerinde .
Alayimiz Borg olacagiz
-

Originally Posted by
samreit
Alayimiz Borg olacagiz

Bana bi tuborg
Arkadas efes icer
Cocuga limon
Awrada da milli icicek
A ile baslar
Yazmayim simdi
-

Originally Posted by
DeliKAN
Yok kanına ilaç verip herkese bir ID koyacaklarmış falan. Yok erkekliği öldüreceklermiş falan. Adamlık öleli çok oldu zaten, bir de erkeklik ölürse vay halimize.
Ne ara geldik bu komplo teorilerine yav.
Daha iki gün önce neandartalları öldürdük diye mahkeme kuruyordunuz ya

Erkekligi öldürmek icin cipe gerek yok.
Antidepresanlar hallediyor bu sorunu.
-
Enflasyon az çıkabilir gibi bu sene .
Bugün yarım kilo çileği 3 tl ye aldım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
hkm
O film defalarca izlenmesi gereken bir film.Sonunda herkesin zaman saatine zaman yüklüyordu sistem ,o zamanlarla insanlar silah alıyordu ve anarşi oluyordu.Tanıdık geldi mi.Joker filmi boşuna çevrilmedi boşuna oskar almadı.Aslında adamlar ne yapacaklarını pek saklamıyorlar.
Bir yer flu kaldı hocam.
Joker halkı değil güçlükleri korkutur ancak . Anarşi çıkar hukuk olmazsa milyar dolarlar bir işe yaramaz.
Yoksa biyolojik silahların yanında anarşiyle de mi halkı yok edecekler demek istediniz anlamadım.
Yoksa kendinizi ele mi verdiniz, joker senaryosunu tehlikeli gören milyarder bir Bilderberg davetlisi misiniz
-

Originally Posted by
DeliKAN
Yok kanına ilaç verip herkese bir ID koyacaklarmış falan. Yok erkekliği öldüreceklermiş falan. Adamlık öleli çok oldu zaten, bir de erkeklik ölürse vay halimize.
Ne ara geldik bu komplo teorilerine yav.
Daha iki gün önce neandartalları öldürdük diye mahkeme kuruyordunuz ya

Mahkemeden karar çıktı, erkeklik gidecekmiş.
O değil de bizim yeşiller, bütün dünyanın erkeklikleri etrafında döndüğünü sanıyor ya . Daha ilk günden Abdurrahman Dilipak, corona ilacı kısır edebilir demişti.
Sanki bütün dünya yemeyip içemip Abdurrahman 'nın erkekliğini bitirmek için teknoloji geliştirip virüs üretiyor.
-

Originally Posted by
dimitris
Evet ben de izlemiştim. Zaman, para olarak kullanılıyordu, dünya şehirlere bölünmüştü. Daha iyi bir şehre gitmek için zaman ödemen gerekiyordu.
1 TL kaç dakika eder acaba ?
Filmin adı ne idi unuttum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri