-

Originally Posted by
baddog
Nasılsa
Reha yok
Sallaaa....!!!!!!!
Olayin Reha ile alakasi nedir cozemedim
Yatirim olurmu olmazmi onu soruyorum
Ne tuhaf insanlarsiniz
-

Originally Posted by
jmk99
Bu arada ffp2 ve ffp3 maskeler eczanelerde bile yok.
ben n11 den sipariş ettim dün 2 tane ffp3. hastaneye falan gitmek gerekirse kullanırım diye. henüz gelmedi. bakalım nasıl çıkacak. gerçi gerçek ffp3 mü nasıl anlayacam o ayrı da üretim kalitesine paketine falan bakacaz artık.
-
pazartesi 6,80 i görmüş oluruz ve sebebini az çok biliyoruz.Ancak hala borsamızın yada borsaların yükseleceğini sananları anlamakta zorluk çekiyorum.Yada biz yanlış biliyoruz..
-

Originally Posted by
harpi
pazartesi 6,80 i görmüş oluruz ve sebebini az çok biliyoruz.Ancak hala borsamızın yada borsaların yükseleceğini sananları anlamakta zorluk çekiyorum.Yada biz yanlış biliyoruz..
Borsanın dolarla alakası yok..
Doldur boşalt..
7.20 yi vurdu 82.000 leri gördük
5.30 a düştü 124.000 leri gördük
Şimdi 8 i vurur 76000 leri görürüz
6.50 ye gevşer 120.000 lere vurur..
Birileri çıkar ben demiştim dolar nasıl da çakıldı ama...8 den verdim dipten kağıda girdim der..
-
Cumhurbaşkanı saat 19:30’da açıklama yapacak / Son dakika
Dolar/TL 6.7411
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Cumhurbaşkanı saat 19:30’da açıklama yapacak / Son dakika
Dolar/TL 6.7411
Küresel bir satış var Medwig üstadım.
-
usdzar %3 yukarıda hayırdır göktaşı mı düştü...
-
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: ''Son derece sağlıklı görünen bir kişi en az 30 kişiye virüs bulaştırabiliyor''
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri