Originally Posted by myfinans Hatta ARIDK.V ARIDL.V ARIDM.V ARIDN.V ARIDO.V diye birşeyler var. THYO var doğru obasit. Ne olduğu bellideğil bunları nerden buldunuz üstadım hiç denk gelmedim
Originally Posted by myfinans Hatta ARIDK.V ARIDL.V ARIDM.V ARIDN.V ARIDO.V diye birşeyler var. Şuraya not bırakayım. Varantmış bunlar.
Originally Posted by myfinans Hatta ARIDK.V ARIDL.V ARIDM.V ARIDN.V ARIDO.V diye birşeyler var. THYO var doğru obasit. Ne olduğu bellideğil Bir firmanin farkli hisseleridir Adina odaklanacaksiniz ustadim
Originally Posted by mrfatih bunları nerden buldunuz üstadım hiç denk gelmedim Originally Posted by Webster Bir firmanin farkli hisseleridir Adina odaklanacaksiniz ustadim Vakıfta var Bir bakın çıkacaklar. Ama ARI diye hissede yok nedir anlamadım Bunun gibi çok var.
Merhabalar bende şunu merak ediyorum; hisseyi almak için Al tuşuna mı Satmak içinde Sat tuşu na mı tıklıyoruz? 😀😀
Originally Posted by eaw Merhabalar bende şunu merak ediyorum; hisseyi almak için Al tuşuna mı Satmak içinde Sat tuşu na mı tıklıyoruz? Ondan önemlisi o tuş nerede bulunuyor.Tuş yok ortada. Acemi olmak zormuş.
Originally Posted by eaw Merhabalar bende şunu merak ediyorum; hisseyi almak için Al tuşuna mı Satmak içinde Sat tuşu na mı tıklıyoruz? hehehe aynen
Originally Posted by myfinans Ondan önemlisi o tuş nerede bulunuyor.Tuş yok ortada. Acemi olmak zormuş. Hadi hisseyi buldun , hadi sonra tuşuda buldun tıkladın emri onayla derse yok benim emir değil ricam olur seceneği varmı kibar insanlarız neticede. 😀
Forum Rules
Yer İmleri