Originally Posted by myfinans ABD işine girdiyseniz siz yanlış başlıklarda dolaşıyorsunuz artık. VİOP başlığına gidin ABD endekslerinin ustaları ve tüm bilgiler orada. VİOP başlığında ABD borsası mı konuşuluyor?
Originally Posted by mrfatih VİOP başlığında ABD borsası mı konuşuluyor? Hemde nasıl, bizim buralar gariban başlığı. İşin ustaları orada.
Originally Posted by myfinans Hemde nasıl, bizim buralar gariban başlığı. İşin ustaları orada. Ustad ayip 😀😀😀
Originally Posted by Webster Ustad ayip Öyle ya biz gariban fanileriz. VİOP'çular fıldır fıldır valla. Ama çoğuda terste gibi. VİOP işi tehlikeli, hele kaldıraçlı falan .
Originally Posted by myfinans Öyle ya biz gariban fanileriz. VİOP'çular fıldır fıldır valla. Ama çoğuda terste gibi. VİOP işi tehlikeli, hele kaldıraçlı falan . Bir bayan geldi gecen Viopcuymus Parani isleteyim dedi Garantide calisiyormus Eaw aklima geldi bir anda😀😀😀
Bu mk dolari yuzunden rolex i alamiyorum At lan 7 ye neyi bekliyorsun 😀
Originally Posted by Webster Bir bayan geldi gecen Viopcuymus Parani isleteyim dedi Garantide calisiyormus Eaw aklima geldi bir anda Aman aman viop işi çok sakat Adamı vezirde eder rezilde. Originally Posted by Webster Bu mk dolari yuzunden rolex i alamiyorum At lan 7 ye neyi bekliyorsun Boşverin atmasın 7'ye Çocuğunuzun geleceğini düşünün. Onun geleceği sağlam olsunda rolex olmayıversin. Doların kontrolsüz yükselişi geleceğimizi dinamitler.
Originally Posted by myfinans Aman aman viop işi çok sakat Adamı vezirde eder rezilde. Boşverin atmasın 7'ye Çocuğunuzun geleceğini düşünün. Onun geleceği sağlam olsunda rolex olmayıversin. Doların kontrolsüz yükselişi geleceğimizi dinamitler. Yemin ederim katiliyorum Ortalamamin altina dusse de uzulmem Ama sunu biliyorumki Dolar inse de ciksada bu bize girecek
Forum Rules
Yer İmleri