teþekkürler
anlýyorum bende ayný fikirdeyim
ama
kurtulamama durumu olduðunda 3 günmü 5 günmü 10 günmü ( kiþisel durumlar hariç ) onu bilmekte fayda var.
çünkü
vakalar gizleniyor ve bu gizlenme sebebiyle kimlerle temas kuruldu ( belkide bizimle kuruldu ve kuluçka dönemi var yada ben kurtulacaðým ama eþim babam vs. kurtulamayacak. hastaneye gitsek hemen karantinaya alýrlar ateþ öksürük bitti taný bu. hastanede de psikolojik olarak kafayý yersin ne baðýþýklýk kalýr ne sindirim nede sinir sistemi ) kimlerde var kimler öldü vs. bu bilgiler hep bize geç geldiðinde birileri deðirmenden su kaçýrýrken bizde musluk baþýnda su ne zaman akacak diye bekleyeceðiz para kaybetmek bir yana belkide saðlýkta kaybedilecek.
12. Ay vade toplamaya çalýþtým inanýlmaz al sat arasý makas vardý..
Þimdi taþlar yerine oturdu
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artan kolonya ve dezenfektan talebi nedeniyle benzine etanol karýþýmý askýya alýndý.
yani benzinin bir maddesi yohtýr.
Dün viop pastasýna bakan var mý benden baþka alan olmamýþ.
Diðer 25 bin.
Bu diðer artýk tutturmaya baþladý.
Çin gerçektende virüsü ABD ordusu atti diye bir açýklama yapmýþ mi yoksa Twitter geyiði mi yine
Havacilik sektoru sevdasini anlayamiyorum. Mevcudun en kirilgan sektoru. Batak zaten tesvikler olmasa. Hele thy ozelinde. Malum ekibin ilk goz agrisi agir operasyon cekilmis bir kagit. Digeride kardemir zaten. Kardemir d ile thy gunluk grafigini al 8-10 yillik bak birbirinin kopyasi.
Reis kardemir e operasyon çekerler gene THY pddd deðeri olmuþ. 0.3MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri