Originally Posted by
tribal
Bizde salgýn 500 u geçsin asýl kaos panik o zaman baþlar. Vaka sayýsý yok yada az iken devleti yalancilikla suçlayýp çok olunca yaygara yapýp ben demistim diyecek binlerce kiþi var. Tweetter da bu tarz kiþilerin profillerine bakýyorum, hepsi herþeye her koþulda herzaman muhalif tipler. Þimdiki beklenti virüs çoðalsýn ortalýk iyice karýþsýn. Tabi bunu isterken gayet toplum saðlýðýný ve ülkeyi çok düþünür görünümüyle yapmak her konuda olduðu gibi.
Böyle düþünen çok yoktur. %1-2 çýkar, o kadar deli de var zaten, normal insan gibi aramýzda geziyorlar, Bir o kadar da iþid zihniyetli adam var. Fýrsat bulsa kafamýzý keser. Ülke karýþsýn, kaos olsun isteyen, siyasi görüþleri nedeniyle de bunun propagandasýný yapan varsa Allah belalarýný versin.
Muhalif olmak ayrý, kansýz olmak ayrý. Ama her önüne geleni eleþtiri yapýyor diye vatan haini ilan edersen, herkesi fetöcü yaparsan, bu kavramlarýn içini boþaltýrsan, sonra art niyetli ile samimi muhalif birbirine karýþmýþ olur. Bu iktidarýn en büyük günahý neredeyse ülkenin %20 sine vatan haini damgasý vurmasý. Bu sayede gerçek hainler, kansýzlar, ********let rahat rahat aramýzda yaþýyor, konuþuyor, provakasyon yapýyor.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri