biraz grafik çalýþtým da en kötü ihtimal 87300 (bist 100),bist 30 109500 tutmalý NÞA.(ÝLAVE YENÝ BÝR OLUMSUZLUK GÖRMEZSEK)
biraz grafik çalýþtým da en kötü ihtimal 87300 (bist 100),bist 30 109500 tutmalý NÞA.(ÝLAVE YENÝ BÝR OLUMSUZLUK GÖRMEZSEK)
1 yýlda aþý kullanýlabilir duruma gelinceye kadar, virüs yayýlabileceði kadar yayýlmýþ olacak..
aþýnýn mantýðý, hasta olmadan evvel, virüs bünyeye girmeden önce yapýlmasý, vücudun o mikrobu tanýmasý ve savunmasýný oluþturmasý..
hasta adama aþý olur mu
Enfekte olanlarin buyuk cogunlugu hafif etkilerle atlatacak ama bagisiklik kazanmayacak. Yani tekrardan viruse yakalanabilir.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
virüsü yok ettiði söylenen ilaç ya da týbbi cihazlar hastalýðýn son evresinde kullanýlýr gibime geliyor..kanserli hücrelerin alýnmasý gibi..
muhalifler bu ülkenin sigortasýdýr.. 17 yýldýr söyledikleri her þey doðrulandý.. bakýn.. her þey.. bu muhalefetin tarihsel okumasýnýn çok doðru olduðunu göstermesi yanýnda akape denilen þer zihniyetin bilinçli kötülüklerinin ýsrarla sürdürüldüðününde bir göstergesi..
bakýn.. mesela..taze bir örnek.. böyle sayýsýz var.. cehape istanbul belediyesindeki yolsuzluklarýn araþtýrýlmasý için önerge vermiþ.. akape ve yavrusu sözde milliyetçi mehape bu önergeyi reddetmiþ.. yani araþtýrýlmasýn demiþ..
https://www.milligazete.com.tr/haber...dan-reddedildi
bunu en çok kendilerini sureti haktan gösterip muhaliflere çakmaya çalýþan konformist kafalarýn anlamasý gerekir..neden böyle.. neden bu aleni rezalet ve benzerleri bu ülkede yaþanabiliyor diye.. temelinde ne var ? muhaliflerin "her iþe burnunu sokmasý ve araþtýrmasý, sorgulamasý mý?" yoksa iktidarýn aleni rezillikleri bile utanmadan yapmaya devam etmesi mi?
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu asi olacaksa hebatit ya da tetenoz asilari gibi olmali. Titren iyi oldugu muddetce asiya ihtiyac duyulmamali.
Ben bu sene grip asisi oldum ama yine grip oldum. Belki olmasam daha agir atlatirdim. Asi hastaligi engellemiyor ama etkilerini zayiflatiyor.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yer Ýmleri