hüstadlardan yeni kampanya bekliyoruz yatayda devre kesici olsun yükseliþ marjý %75 ossun
hüstadlardan yeni kampanya bekliyoruz yatayda devre kesici olsun yükseliþ marjý %75 ossun
Dünyanýn en zor iþi valla. Ayný hatayý tekrar tekrar yapýyorum. Yaptýktan hemen sonra hata olduðunu anlýyorum artýk ama yapacak bir þey yok. Pozisyona giriþi zorlaþtýran bazý önlemler almaya çalýþacaðým.
Robot þimdilik düþünmüyorum çünkü ben momentum tarzý trade ediyorum. Endeksi sadece bu dönem gibi volatilitenin yüksek olduðu dönemlerde trade ediyorum. O gün hangi hissede yeni haber/katalizör varsa ona giriyorum normalde. Bu þekilde robot ayarlamak daha zor olur sanýrým.
2001 de dünyada olup bitenden çok kendi içimize odaklanmýþtýk. Ama uygulanan bir IMF programý ve AB hikayesi sonrasý likitide krizi sonrasý çöküþ. Sonrasýnda uygulanan IMF programý ve Satýlan KIT'ler. O zaman dýþ borç þimdikinin 1/10 un veya ondan daha da azdý.
2008 bizim deðil dünyanýn yaþadýðý likitide problemiydi ve finansal sistemlerden kaynaklanmýþtý. Sonrasýnda oluþan hava bize para olarak geri dönmüþtü.
Þimdi bütün bunlarý bugün için deðerlendirsek, o zamandan bu zamana çok fazla parametre deðiþti. Kafam çok karýþýk, global kriz reel sektör kaynaklý ve finansal sistemi çatýrdatýyor. Bizim için yapacak çok fazla seçenek yok, bize karþý bir güven erezyonu var neler mi ? S400, Rusya, Amerika iliþkileri, IDLÝB, AB Problemleri vs.
Ama AB çýpasý ve yanýna belkide IMF desteði olursa ya da dýþ kaynak kendiliðinden akacaktýr. Bunun dýþýnda dýþ dünyanýn güveni nasýl kazanýlýr bilmiyorum.
Hep birlikte göreceðiz. Ama su gelene kadar kurbaðanýn gözü patlamaz ise iyi olur.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Depoyu fulleyelim, burdan almayýpta nerden alýcaz![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Býrakýn yahu, niye iþlem yapýyorsunuz ki? piyasa ne yaparsa yapsýn... bu piyasada para kazanacaðýnýzý mý zannediyorsunuz? piyasa diye bir þey yok.. hisselerin deðeri þuan da sýfýr.. büyükleri besliyorsunuz baþka bir þey yok.
Borsa iþini býraktým. Foruma öylesine yazýyorum, sakýn kaale almayýn.
Oyalandýkca bandý aþaðý açýyor bunlarýn gözü dönmüþ
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri