Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Antik kentlerin girişinde hamam oluyor o zaman o şekilde tedbir varmış, salgın eski bir konu ama tedbirler güncellenebilir.

https://sputniknews.com/analysis/202...aper-hoarders/
    Veba, kolera, tifo gibi salgınlarda, gemileri karantinaya alır limana sokmazlarmış, gemide hastalık görülmezse limana girişe o zaman izin verilirmiş.

Biz ne yaptık umre ziyaretlerini iptal etmedik, üstüne bir de kontrolsüz 15 bin kişiyi halkın içine saldık, umreye giden bir insan camiyede gider, o da bonusu olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Veba, kolera, tifo gibi salgınlarda, gemileri karantinaya alır limana sokmazlarmış, gemide hastalık görülmezse limana girişe o zaman izin verilirmiş.

Biz ne yaptık umre ziyaretlerini iptal etmedik, üstüne bir de kontrolsüz 15 bin kişiyi halkın içine saldık, umreye giden bir insan camiyede gider, o da bonusu olur.
    Zor bir durum. Bir iki hafta içinde camiler konusunda da karar alınır. Sigara haram denmişti yani karar almakta sorun olmaması lazım, ben din alimi değilim cami alışkanlığım yok.

Beni sadece artık herkes ile tokalaşamamak etkiledi. Atıyorum filmlerde barda tanıştığı kişi ile çıkma sahneleri de artık gerçekçi olmaz. Kimse tanımadığına 1 metreden fazla yaklaşmaz. İtalya'da market kuyruğunda millet 1 er metre aralıkla duruyor bir fotoğrafta. Otobüs gibi toplu taşıma da etkilenir. Sosyal medya arkadaşlığı daha fazla yaygınlaşır.

Günlük yaşam bir şekilde etkilenecek diye tahmin ediyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Zor bir durum. Bir iki hafta içinde camiler konusunda da karar alınır. Sigara haram denmişti yani karar almakta sorun olmaması lazım, ben din alimi değilim cami alışkanlığım yok.

Beni sadece artık herkes ile tokalaşamamak etkiledi. Atıyorum filmlerde barda tanıştığı kişi ile çıkma sahneleri de artık gerçekçi olmaz. Kimse tanımadığına 1 metreden fazla yaklaşmaz. İtalya'da market kuyruğunda millet 1 er metre aralıkla duruyor bir fotoğrafta. Otobüs gibi toplu taşıma da etkilenir. Sosyal medya arkadaşlığı daha fazla yaygınlaşır.

Günlük yaşam bir şekilde etkilenecek diye tahmin ediyorum.
    Valla bir iki haftaya kalırsa çok yayılır, Çin ve Uzak Doğu dedik, arkasından Iran çıktı oraya bakarkene hop Italya kırıldı, ne oluyoruz yahu demeye kalmadı şimdi de Ispanyada hızla vaka sayısı artıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla bir iki haftaya kalırsa çok yayılır, Çin ve Uzak Doğu dedik, arkasından Iran çıktı oraya bakarkene hop Italya kırıldı, ne oluyoruz yahu demeye kalmadı şimdi de Ispanyada hızla vaka sayısı artıyor.
    Enfeksiyon uzmanları ve din alimleri toplanıp karar alabilir. Abdestsiz namaz kılınmıyor, cemaat arası saflar 1.5 civarında, namazda konuşna vs olmuyor. İbadeti inceleyip bullaş riski var mı yok mu karar vermeliler.

Öte yandan inanç işi akıl ve mantık ile sınırlamak çok zor, her ramazanda sakız orucu bozar mı diye soruluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Enfeksiyon uzmanları ve din alimleri toplanıp karar alabilir. Abdestsiz namaz kılınmıyor, cemaat arası saflar 1.5 civarında, namazda konuşna vs olmuyor. İbadeti inceleyip bullaş riski var mı yok mu karar vermeliler.

Öte yandan inanç işi akıl ve mantık ile sınırlamak çok zor, her ramazanda sakız orucu bozar mı diye soruluyor.
    Adam ıslak ayağına çorap giyiyor veya hiç giymiyor artık siz gerisini hesap edin, daha fazla bu konuyu yazmayayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •