https://tr.sputniknews.com/amp/rusya...mpression=true
Rusya, 18 Mart ile 1 Mayýs tarihleri arasýnda sýnýrlarýný yabancý ülke vatandaþlarýna kapatýyor.
Artýk bütün ülkeler içine kapanýyor. Sadece turizm bitmedi, dýþ ticaret de büyük darbe aldý.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Abd endekslerinde kapanýþa doðru toparlanma olur mu ???
%3-4 eksiler mesela...
Deep not: Evet longdayým...
bunlarin ne kadar stokla calistiklari belli , ornegin tupras icin kabataslak 90-100 gundur bu rakam !
ama problem stok degil !
hedge edilmis bir pozisyonlarinin olup olmadigi ! bu problem petkim ve ozellikle thy, pagasus icinde gecerli
gerci hedge edilen pozisyonun bir tazmin rakami ile bozulabiliyor olmasi lazim ona bakmak.lazim
Hocam haftada 2.000 test komik rakam...
Sadece Ankara da kassalar 2 günde o kadar yaparlar... Diðer þehirlerde de altyapý var...
Yani cihaz altyapýsý sorunu kesinlikle yok...
Test kiti kýsmýný bilmiyorum ama o konuda da zannetmiyorum eksiklik..,
Amerika da 1.000-1.500 USD den bahsediyorlar inanýn anlamak çok zor, çünkü maksimum 40-50 USD dir bu kitlerin maliyeti...
DNA eldesi falan toplam 60-70 USD maksimum dur...
Bu arada 126 binden long açan bir arkadaþ vardý, vurkaç falan da yapýyordu...
Tarih oldu malesef...
Genelde dolu stok ile çalýþýrlar. Doldur boþalt yapmýyorlar. Diyelim ki 3 ay 30 dolara ucuz petrol aldýlar. Ýlk çeyrekte sadece stok zararý yazar. Ama petrolü ucuza almanýn avantajýný görürler. Ýleride petrol fiyatlarý yükselirse de stok karý yazar.
Önemli olan kar marjý. Ben düþük petrol fiyatlarýnýn kar marjýný olumlu etkileyeceðini düþünüyorum.
Bu günlerin insanýn borsa hayatýnda 1 yada 2 kez baþýna gelebileceði ve krizi fýrsata dönüþtürmek için tarihi günler. 180 TL hedef fiyatlý Tüpraþ 80 TL ye dampingli satýlýyor. Daha ne istiyorsunuz?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri