Originally Posted by laguna dow yine kafayı yedi +2 den eksiye tekrar artı +1 e Dowda artık düşmek istemiyor belli ki
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Dowda artık düşmek istemiyor belli ki dün -13% düşmüş biz kapandıktan sonra 20 binden 21 bine çıkar çıkmazsa gömün gitsin...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Borsa yukarı gitmek istiyor ama para yok. Spekulatörler parasız da götürür ama ortam müsait değil.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ariston Borsa yukarı gitmek istiyor ama para yok. Spekulatörler parasız da götürür ama ortam müsait değil. Fiyatlar düşük pek de paraya ihtiyaç yok...
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Fiyatlar düşük pek de paraya ihtiyaç yok... Döviz bozdurmak lazım, orada istikrar görmeden taze para sokmazlar bence.
Originally Posted by laguna dün -13% düşmüş biz kapandıktan sonra 20 binden 21 bine çıkar çıkmazsa gömün gitsin... Gömmezler, coniler sokağa cıkar sonra
Originally Posted by *Bozkurt Gömmezler, coniler sokağa cıkar sonra Yasak yasak..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Yasak yasak.. O daha kötü ya işte, Hem zopalıycan hemde yasaklıycan. Cıldırır conconlar
Forum Rules
Yer İmleri