Bu pis gomünistler, evrim mutasyon derkene camilerimizi kapattýrdýlar, cumamýza engel oldular!
Bu pis gomünistler, evrim mutasyon derkene camilerimizi kapattýrdýlar, cumamýza engel oldular!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aþaðýlýk gomünistler, hepinizin alayýnýza gireceðim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
" Kýzýl TUGAYLAR: 1970 yýlýnda Alberto Franceschini, kýz arkadaþý olan Margherita "Mara" Cagol ve Renato Curcio tarafýndan kurulan solcu militan bir örgüttür. Marksist Kýzýl Tugaylar örgütünün amacý silahlý mücadele vererek devrimci bir devlet kurmak ve Ýtalya'yý Batý Bloðu'ndan çýkarmaktý.
Ýtalya çapýnda güvenlik güçleri tarafýndan sürekli takip edilen Kýzýl Tugaylar 80'li yýllarýn baþýnda yakalanan militanlarýn itiraflarý sonucunda büyük ölçüde çökertilmiþ, lider kadrosunun çoðu yakalanmýþtýr.[1] 90'lý yýllara girilirken deðiþik fraksiyonlara ayrýlan Kýzýl Tugaylar etkinliðini büyük ölçüde yitirmiþ, eylemleri yok denecek kadar azalmýþtýr."
Z a m a n ý S a t ý n A l a m a z s ý n !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri