Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
UEFA, Kadýnlar Þampiyonlar Ligi Finali, Avrupa Ligi Finali ve Atatürk Olimpiyat Stadý'nda düzenlenecek olan Þampiyonlar Ligi Finali'nin süresiz olarak ertelendiðini açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýçiþleri; Batman, Ergani, Eðil, Lice, Silvan, Güroymak, Halfeli, Gökçebað belediye baþkanlarýný görevden uzaklaþtýrarak yeni görevlendirme yaptý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
700 sene önceki tarihi olaylarýn gerçekliði tartýþýlabilir. 70 sene önceki somut ve belgeli gerçekleri tartýþmanýn hiç anlamý yoktur. Ýstediðiniz kadar uðraþýn çaptýmazsýnýz. Belgeli ve somuttur. 70 SENE SONRA BU GÜNLERÝ YAZAN TARÝHE DE ÝTÝRAZ EDEN cahil kesim ve yalaka takýmý yine olacaktýr. Mümbit bir ülkedir. Atamýz bile bitirememiþtir bu tayfayý.
Fatih Terim : Bugün yapýlan test sonuçlarýna göre Corona Virüs sonucum pozitif çýkmýþtýr. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin.
Yer Ýmleri