Erdoðan : Ýlaç ve gýda konusunda hiçbir sýkýntýmýz yok. Test kiti, eldiven, maske gibi ürünleri kendimiz ürettiðimiz için sýkýntý yaþamýyoruz
Erdoðan : Ýlaç ve gýda konusunda hiçbir sýkýntýmýz yok. Test kiti, eldiven, maske gibi ürünleri kendimiz ürettiðimiz için sýkýntý yaþamýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Þehirlerarasý seyahatler valilik iznine baðlanmýþtýr .
Erdoðan : Kamu’da olduðu gibi özel sektörde de esnek çalýþma sistemi uygulanacaktýr
Erdoðan : Yurtdýþý uçuþlar tümüyle durdurulmuþtur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdogan : Tedbirler öncelikle tüm büyükþehirlerde uygulanacaktýr
Þehirlerarasý seyahatler valiliðin iznine baðlanmýþ...
Nasýl yani?...
Valilik neye göre karar verecek?..
Baþ vuranýn talebindeki, (anamý, babamý, kardeþlerimi, çocuklarýmý görmeye gidiyorum, hastam var, gideceðim yerde de bir evim var o nedenle gidiyorum gibi) gerekçeye göre ise burada verilecek kararda keyfilik var...
Baþ vuranlarýn virüs taþýma potansiyeline göre ise, burada da bürokrasi var. Valilik her baþ vuraný virüs taramasýndan mý geçirtecek?... bunun için nereye yönlendirecek?..
Akýl mantýk iflasta.
Ben hala Umre konusuna takýlýyorum,zaten Rize olayý örnek,açýkladýklarý trývýrý,üstelik kendisi bile panik halinde gözüküyor,kendisini kaçak saraya týkmýþ,ekmek,yemek en kalitelisinden ayaðýna geliyor,vatandaþ ne yiyecek,cepte yok,açýkladýklarý teþvik hala ortada yok,zaten yetersiz,özelleþtirmelerlen herþey peþkeþ çekildi,oda yetmedi kaynak bulamadýðýndan varlýk fonuna el konuldu,peþi iþsizlik sigortasýnýn akibeti meçhul,ihtiyati akçeninde öyle,kýzýlay ortada yok vs uzar gider,eve týkýn kendinizi demek kolay,halkýn itiyacý acilen giderilmesi için 100 milyar deðil bu oran 500 olmasý lazým,para yoksa bulsunlar,kutularda dýþarýda paralarý vardýr getirsinler,zaten bu ortamda o paralar onlara lazým olmayacak.
Ulaþtýrma Bakaný Cahit Turhan görevden alýnmýþ, yerine eski ÝBB genel sekreter yard. atanmýþ.
men dakka dukka
Yer Ýmleri