Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Rusya'dan son dakika açýklamasý: Koronavirüsü tedavi edecek ilacý geliþtirdik
GÜNCEL HABERLERÝ
| 28.03.2020 16:02 |
Son Güncelleme
28.03.2020 16:08
Son dakika haberine göre Rusya Federal Biyomedikal Ajansý (FMBA), yeni tip koronavirüsü tedavi edecek ilacýn geliþtirildiðini duyurdu.
Yozgat Valiliði açýkladý: Çekerek ilçesine baðlý Yukarýkarahacýlý Köyü dün itibarýyla karantina altýna alýndý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
haberin hepsi bu..bir daha baktým habere þu ilaveler yapýlmýþ.mynet haber de.
VÝRÜSE KARÞI ETKÝLÝ BÝR TEDAVÝ SAÐLAYACAKTIR'
Rusya Federal Biyomedikal Ajansý (FMBA) tarafýndan yapýlan yazýlý açýklamada, “Rusya, FMBA’ya ait ’Farmzashchita’ Araþtýrma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nýn deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sýtmaya karþý kullanýlan Meflokin ilacýnýn bazýnda koronavirüs enfeksiyonunun tedavi þemasýný geliþtirdi. Yüksek seçicilikteki ilaç koronavirüsün hücrelerdeki enfeksiyonunu takiben hücre kültürlerinde gözlenen mikroskobik deðiþiklikleri yok eder ve yeni bir bakteriyel viral
oluþumunun önüne geçer ve baðýþýklýðý arttýrýr. Bu ilaç akciðerlerdeki virüse karþý etkili bir tedavi saðlayacaktýr” denildi.
Ýlacýn ne zaman piyasaya sürüleceði ve hastalarda kullanýlacaðýna dair henüz bilgi verilmedi.
Kaynak: ÝHA
Insanlarin anlamadigi su
Hastaliga yakalanan insanlarin cogu iyilesseler bile akciger olene kadar duzelmeyecek tahribata ugruyor.
Yer Ýmleri