ZORLA DEÐÝL , MECBURÝ
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...pacak-5716651/
BOTAÞ coronaya karþý yardým kampanyasý için personel maaþýndan kesinti yapacak
Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma Anonim Þirketi (BOTAÞ) corona virüsü için baþlatýlan ‘Milli Dayanýþma Kampanyasý’na gönderilmek üzere çalýþanlarýn maaþýndan 400 TL'ye kadar kesinti yapacak. Kesinti çalýþanlara resmi bir yazý ile duyuruldu. BOTAÞ yetkilileri sozcu.com.tr'ye yaptýklarý açýklamada, "Kimseyi baðýþ yapmasý için zorlamýyoruz. Baðýþ yapmak bizim kurum kültürümüzde var" ifadelerini kullandý.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye'de Mart ayýnda ISO Imalat Sektörü PMI 48,1 (Onceki 52,4) oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
YÖK: "Koronavirüs nedeniyle isteyen üniversite öðrencileri bahar dönemi kayýtlarýný dondurabilecek. Dondurulan bu süre, azami süreden sayýlmayacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
yarýn öbür gün tr den beni kovarlarsa erdoðan ailesini unutmayýn, kapýnýzý açýn demek istemiþ bence.
bunlar hep hesap.
men dakka dukka
Yer Ýmleri