Morgan stanley: Abd'de ekonomik aktivitenin 2021 sonundan önce virüs öncesi seviyeye dönmesi beklenmiyor
Morgan stanley: Abd'de ekonomik aktivitenin 2021 sonundan önce virüs öncesi seviyeye dönmesi beklenmiyor
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
kýyak iþ valla...
sakallý cübbelilere herþey serbest...
yandaþ olmayanlara yaasssahhh...
Pittsburgh Üniversitesi Týp Fakültesi bünyesinde yapýlan araþtýrmalar sonrasýnda Covid-19 için etki gösteren bir aþýnýn bulunduðu duyuruldu.
Baþvuru Yapýldý!
EBioMedicine dergisinde yayýnlanan makaleye göre söz konusu aþý salgýnýn yayýlým hýzýný ciddi bir þekilde düþürebilecek bir etkiye sahip ve yine makaleye göre kýsa sürede piyasaya sunulmak için hazýr olacak.
Yaklaþýk parmak ucu boyutunda olan aþýnýn insanlý klinik denemeleri için ABD Gýda ve Ýlaç Dairesi onayý bekleniyor. Gerekli onaylarýn alýnmasýnýn ardýndan birkaç ay içinde insanlý klinik denemelerin baþlamasý beklenmekte.
Tabii yan etkilerin gözlemlendiði bu sürecin ne kadar süreceði ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor.
Dünya genelinde pek çok ülke ve pek çok araþtýrma kuruluþu hýzla yayýlan salgýn için harekete geçmiþ durumda. Buna karþýn daha öncesinde açýklamalarda bulunan uzmanlar aþý için 2021 yýlýný beklememiz gerektiðine iþaret ediyor.
Son cümle can sýkýcý.
https://www.tamindir.com/haber/covid...campaign=55635
Darbecik zamanýnda oradaydým bir laptobumu uçurdular samsung marka,kameralarý inceledim bulamadým,tam mobeseleri inceletecektim emniyete gece darbecik oldu,esnaflar birliðini aradým bana geri dönmediler,beyaz masaya gittim,muhatap olunacak adam yoktu hepsi mal...neyse Dolapdereden temin ettim bende,o zaman benimkinin deðeri 1.5 falandý,ben aldým 5 tane tane 100 kaðýttan,2 pelt,3 saðlam,pelt olanlarýnýda parçacýya sattým,yani iþin doðrusu Ýstanbul taxsicileri güvensiz ve yalaka takýmý çoðunluk.
Degerli Musterimiz, Salgin riskinin devam ettigi bu gunlerde onceligimiz sizin, calisanlarimizin ve toplumun sagliginin korunmasidir. Bu anlayisla, kalabalik ortamlarin olusturdugu riskleri onleyebilmek amaciyla Mithatpasa/Ankara Subemizin faaliyetini gecici bir sure durduruyoruz. Islemlerinizi hizmet veren diger subelerimizden yaptirabilir, ayrica IsCep, Maximum Mobil, Internet Subemiz, Bankamatiklerimiz ve 0 850 724 0 724 numarali Cagri Merkezimiz araciligi ile 7 gun/24 saat hizli ve guvenli bir sekilde gerceklestirebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. T. Is Bankasi A.S. Mersis No:
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Dünya genelinde pek çok ülke ve pek çok araþtýrma kuruluþu hýzla yayýlan salgýn için harekete geçmiþ durumda. Buna karþýn daha öncesinde açýklamalarda bulunan uzmanlar aþý için 2021 yýlýný beklememiz gerektiðine iþaret ediyor.
Son cümle can sýkýcý.
hatta eksik bile...
bir ilaç yada aþýnýn insan üzerinde etkili olduðunun anlaþýlmasý için bir çok aþamadan geçmesi gerekir.bu da yýllarý alýyor genelde...yetmiyor..
DÜNYADA PÝYASAYA SÜRÜLEBÝLMESÝ ÝÇÝN FDA ONAYI GEREKÝYOR..
ZORLA DEÐÝL MECBURÝ MUHABBETÝ..
lütfen bir bakýn FDA nedir kimin kontrolündedir...
Bir çoðu mahlukat demiyorum eksik olur...
Aþþaðýlýk mahlukat....!!!!!!!!!
Siz siz olun mecbur kalmadýkça sakýn silahýnýzý üstünüzde taþýmayýn...
Yýllar önce bu guruhtan biri ile tartýýþtým...makina yanýmda olsa...belden aþþaðý kesin boþaltmýþtým...kesin...!!!!!
Kimi zaman öldürürler bunlarý...en iyisinede acýdýysam namerdim...!!!!!!!
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...karar-5723420/
Son dakika… Diyanet’ten cuma namazý için yeni karar!
Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý, geçen hafta Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi Millet Camii'nde sadece 30 kiþiyle cuma namazý kýlýnmasýna gelen tepkilerin ardýndan yeni bir karar alarak her hafta ülkede bir camide temsilen cuma namazý kýlýnacaðýný açýkladý.
15:57 - 3 Nisan 2020
Yer Ýmleri