Fed faizleri 100 baz puan indirdi
Fed 700 milyar dolarlık parasal genişleme yapacak ..
ABD Başkanı Trump: Fed’i tebrik ediyorum.Çok büyük bir adım, çok memnunum
Fed faizleri 100 baz puan indirdi
Fed 700 milyar dolarlık parasal genişleme yapacak ..
ABD Başkanı Trump: Fed’i tebrik ediyorum.Çok büyük bir adım, çok memnunum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
New York’da okulların 20 Nisan’a kadar tatil edildiği aciklandi
Bebekler ve cocuklar hastalanmiyor ama virusu dagitiyor
https://www.latimes.com/california/s...by-coronavirus
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Son düzenleme : british; 16-03-2020 saat: 07:58.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Günaydın kafe
Merkez Bankası, Türk Lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz oranını (Nema Oranı) 20 Mart'tan itibaren uygulanmak üzere indirdi.
Yer İmleri